Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409765 - DX3 2P C2 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409765 - DX3 2P C2 25KA - Legrand - DX3 2P C2 25KA - Legrand - 0
409765 - DX3 2P C2 25KA - Legrand
39,31 €
39,31 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C2 25KA - Legrand
39,31 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C2 25KA on BaltElec tipptasemel toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest peensustele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja töökust.

Peamised omadused DX3 2P C2 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Ehitusel kasutatud ainet ja läbimõeldud vormilahendus tagavad ajalise ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 2P C2 25KA kasutamist töötingimustes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C2 25KA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C2 25KA loomisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvalisuse teemadele. Ühtivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 2P C2 25KA on disainitud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 2P C2 25KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle omadustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle kõige sobivamaks ettevõtete valikuks kes otsivad olemasolevate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

DX3 2P C2 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C2 25KA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C2 25KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P C2 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See viitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ümbrusele.

DX3 2P C2 25KA by Legrand on kindel ja mõjus lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged seadme- omadused, lihtne korraldamine ja korraldus ning lai rakendusala muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikaseadmete pood konkurentsivõimelise hinnaga DX3 2P C2 25KA ja veenduda selle 39.31 € usaldusväärses kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C2 25KA (409765) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C2 25KA peamised positiivsed küljed?

    Toote keskse plussid hõlmavad selle suurepärast toimimist, kauakestvat teenindusiga ning vastavust moodsa usaldusväärsuse- ja nõuetele. Seade on erinev ka lihtsa käsitlemise ja remondi vaatenurgast.

  • Millised on toote tootmistehnilised spetsifikatsioonid?

    Tehnoloogilised näitajad võivad erinevustes diferentseeruma, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 toimingutele, jõule, toiteallika pinge ja proportsioonidele. Täpsema kirjelduse saamiseks uurige toote tehnoloogia dokumentatsiooni või andmestiku kohta.

  • Milliste ülesannetega saab DX3 2P C2 25KA toime tulla?

    Toode saab edukalt toime selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised iseloomujooned tõstavad esile seadet asendusmudelitest?

    DX3 2P C2 25KA firmalt Legrand torkab silma konkurentide piirkonnas tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste rakendusele ja vastavusele tõsistele Euroopa seadustele. See teeb sellest usaldusväärse valiku ametialaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C2 25KA tasu ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Hinnaseis on 39.31 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada sooduspakkumist. Liitu meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas DX3 2P C2 25KA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele kvaliteedi tagatise. Kvaliteedigaranti tingimused võivad vajadusel erineda sõltuvalt brändist ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või ühendust võtta ühendust meie klienditoe teenusega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C2 25KA tarne?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kullerteenust ja kauba läbivaatamist meie müügipunktist. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus on seotud teie elukoha piirkonnast ja valitu kauba sissevõtmise viisist.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 2P C2 25KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on oluline korduvasti läbi viia tehniline hooldus. Vastavalt tootefirma ettekirjutusi seadme käitlemiseks ja korraldage vajalikke ennetust sobival ajal.

  • Kas DX3 2P C2 25KA on antud integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, vidin on vaevata integreeritav olemasolevatesse seadmetesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 eeskirjadega. See teeb sellise tõhusa lahenduse sektori koosolekuteks ja laiendamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 2P C2 25KA teiste Legrand lahendustega?

    Kaup on välja töötatud laialdast ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand üksustega ja sektori osadega, mis võimaldab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja seadmete kasutamine muudab lihtsamaks ka hoolduse ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
39,31 €
39,31 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast