Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409764 - DX3 1P C125 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409764 - DX3 1P C125 25KA - Legrand - DX3 1P C125 25KA - Legrand - 0
409764 - DX3 1P C125 25KA - Legrand
50,69 €
50,69 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P C125 25KA - Legrand
50,69 €
KKK ja lisateave

DX3 1P C125 25KA on BaltElec tipptasemel toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest elementidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja töökust.

Peamised omadused DX3 1P C125 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Valmistamises kasutatud materjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad eluea ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 1P C125 25KA kasutamist rasketes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P C125 25KA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P C125 25KA välja mõtlemisel pöörati teravat tähelepanu ohutusnormidele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemeetmetega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 1P C125 25KA on kujundatud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3 1P C125 25KA on levinud erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse spetsifikatsioonidele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle soodsaks lahenduseks kes eelistavad omandatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 1P C125 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P C125 25KA on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P C125 25KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 1P C125 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See kinnitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 1P C125 25KA by Legrand on tõhus ja tulus lahendus DX3 praktikutele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne asetamine ja remont ning lai kasutusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikapood soodsaimaga hinnaga DX3 1P C125 25KA ja veenduda selle 50.69 € ülimalt heas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P C125 25KA (409764) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P C125 25KA peamised tugevused?

    Toote valitsevad positiivsed aspektid hõlmavad selle tipptasemel toime, venitatud elueaks ning vastavust uusimatele turvameetmete- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade tõuseb esile ka lihtsa kasutamise käepärasuse ja tehnilise teenindamise aspektist.

  • Millised on toote tehnilised omaduste?

    Tootmistehnilised parameetrid võivad erinevates mudelites kõrvale kalduda, kuid keskendumine pööratakse DX3 funktsionaalsusele, energiakasutusele, elektrienergiale ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema informatsiooni saamiseks tutvuge toote tehnoloogia dokumentatsiooni või esituse esitlust.

  • Milliste kohustustega saab DX3 1P C125 25KA läbi viia?

    Toode saab edukalt saavutada selliste ülesannete nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööprotsessid.

  • Millised iseloomujooned muudavad erinevaks eksponaati asendustest?

    DX3 1P C125 25KA firmalt Legrand on märgatav turuliidrite rühmas tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste töölepanekule ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa määrustele. See teeb sellest kindlustatud valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P C125 25KA kuluarve ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Hind on 50.69 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada sooduspakkumist. Pane end kirja meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas DX3 1P C125 25KA-le kehtib tagatis?

    Jah, varustustootja annab tootele vastutuse garantii. Kvaliteedigaranti tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt kaubaväärtusest ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või saata ühendust meie klienditeenindusega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P C125 25KA jõudmine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kullerivedu ja kauba vastu võtmist meie poest. Saadetise tingimused ja maksumus on määratud teie elukohast ja valitud kauba omastamise variandist.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3 1P C125 25KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on essentsiaalne perioodiliselt läbi viia mehhaaniline hooldus. Kohandudes tootefirma juhiseid seadme hooldamiseks ja teostage vajalikke ennetust sobival ajal.

  • Kas DX3 1P C125 25KA on võimekas integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, mehhanism on vaevata integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb sellest praktilise lahenduse tootmisliinide moderniseerimiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 1P C125 25KA teiste Legrand seadmetega?

    Aparaat on välja töötatud komplektset ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand komponentidega ja komplektidega, mis annab kogu süsteemi kiire integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja seadmete kasutamine soodustab ka remondi ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
50,69 €
50,69 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast