Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409763 - DX3 1P C100 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409763 - DX3 1P C100 25KA - Legrand - DX3 1P C100 25KA - Legrand - 0
409763 - DX3 1P C100 25KA - Legrand
47,39 €
47,39 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P C100 25KA - Legrand
47,39 €
KKK ja lisateave

DX3 1P C100 25KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest pisiasjadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja töökust.

Peamised omadused DX3 1P C100 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Loomisel kasutatud ainet ja läbimõeldud arhitektuur tagavad pika ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 1P C100 25KA kasutamist ekstreemsetes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P C100 25KA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P C100 25KA disainimisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvameetmetele. Vastavus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 1P C100 25KA on disainitud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged manualid ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 1P C100 25KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Tänu omadustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle optimaalseks ettevõtete valikuks kes vajavad juurutatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 1P C100 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P C100 25KA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P C100 25KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 1P C100 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See kinnitab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka maailmale.

DX3 1P C100 25KA by Legrand on tõestatud ja efektiivne lahendus DX3 tundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne asetamine ja puhastus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle parimaks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta hüljamata võimalust osta interneti kauplus soodsa hinnaga DX3 1P C100 25KA ja veenduda selle 47.39 € paremas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P C100 25KA (409763) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P C100 25KA peamised tugevused?

    Toote valitsevad positiivsed küljed hõlmavad selle silmapaistvat saavutust, kestvat eluepikkust ning vastavust praegustele kindlus- ja nõuetele. Seade paistab teistest ka sõbraliku kasutamise lihtsuse ja järelevalve võrdluses.

  • Millised on toote tehnilised kirjeldused?

    Seadme omaduste võivad erinevustes muutuda, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 omadustele, efektiivsusele, elektrivoolule ja ruumilistele parameetritele. Täpsema arvustuse saamiseks tutvuge toote tootmistehnilised dokumentatsiooni või tutvustuse selgitusi.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 1P C100 25KA toime tulla?

    Toode saab edukalt jagab selliste kohustustega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööprotsessid.

  • Millised omadused defineerivad eksponenti asendusmudelitest?

    DX3 1P C100 25KA firmalt Legrand tõuseb silma võistlejatega rühmas tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide integreerimisele ja vastavusele rangetele Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P C100 25KA maksumus ja kas diskontod on võimalikud?

    Hinnatase on 47.39 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada hinnaalandust. Registreeru meie uudisleht, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas DX3 1P C100 25KA-le kehtib vastutus?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele garantiiaja. Garantiiaja tingimused võivad erineda sõltuvalt kaubatoote margist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või saada ühendust meie kliendihooldusega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P C100 25KA kättetoimetamine?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba sissevõtmist meie kauplusest. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus seisnevad teie tsoonist ja valitud kauba vastuvõtmise meetodist.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 1P C100 25KA?

    Eluaeg pikendamiseks on essentsiaalne regulaarselt läbi viia aparaadi hooldus. Vastavalt tootja nõuandeid seadme hoolduse läbiviimiseks ja viige läbi vajalikke ennetustegevusi ajastatud.

  • Kas DX3 1P C100 25KA on suuteline integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, moodul on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb sellise optimaalse lahenduse tootmisliini uuendamiseks ja kasvuks.

  • Kui kuidas sobib DX3 1P C100 25KA teiste Legrand vidinatega?

    Komplekt on välja töötatud täielikku ühilduvust arvestades koos teiste Legrand komponentidega ja lisaosadega, mis pakub kogu süsteemi sujuva integreerimise ja toimimise. Sama tootja komponentide kasutamine võimaldab ka parandamise ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
47,39 €
47,39 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast