Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409762 - DX3 1P C80 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409762 - DX3 1P C80 25KA - Legrand - DX3 1P C80 25KA - Legrand - 0
409762 - DX3 1P C80 25KA - Legrand
45,42 €
45,42 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P C80 25KA - Legrand
45,42 €
KKK ja lisateave

DX3 1P C80 25KA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest pisidetailidele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja töökust.

Peamised omadused DX3 1P C80 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Ehitusel kasutatud ainet ja läbimõeldud arhitektuur tagavad pikema ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 1P C80 25KA kasutamist äärmuslikes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P C80 25KA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P C80 25KA disainimisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusnormidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsesüsteemide, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 1P C80 25KA on kujundatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged suunised ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 1P C80 25KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Arvestades omadustele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle kõige sobivamaks ettevõtete valikuks kes eelistavad olemasolevate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 1P C80 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P C80 25KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P C80 25KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 1P C80 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See näitab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 1P C80 25KA by Legrand on kindel ja tulus lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne ülespanek ja järelevalve ning lai tööulatus muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta loobumata võimalust osta BaltElec soodsaimaga hinnaga DX3 1P C80 25KA ja veenduda selle 45.42 € usaldusväärses kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P C80 25KA (409762) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P C80 25KA peamised kasu?

    Toote keskse eelarvamused hõlmavad selle suurepärast toimekust, kestvat kasutusiga ning vastavust nüüdisaegsetele kaitse- ja kvaliteedi normidele. Seade torkab esile ka lihtsa kasutamise käepärasuse ja hoolduse aspektist.

  • Millised on toote tehnilised tunnused?

    Tehnoloogia omaduste võivad tüübit sõltuvalt diferentseeruma, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 funktsioonidele, energiatarbele, pingele ja välismõõtmetele. Täpsema andmed saamiseks küsige toote tootmistehnilised dokumentatsiooni või informatsiooni vastu.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 1P C80 25KA toime tulla?

    Toode saab edukalt toimetada selliste kohustustega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised iseloomulikud omadused eraldavad kaupa võrreldavatest toodetest?

    DX3 1P C80 25KA firmalt Legrand on eristatav turuliidrite hulgas tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade integreerimisele ja vastavusele karmidele Euroopa kohustustele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P C80 25KA kuluarve ja kas soodustused on võimalikud?

    Hind on 45.42 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnasoodustust. Liitu meie infokiri, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 1P C80 25KA-le kehtib garantiiaeg?

    Jah, varustustootja annab tootele toote garantii. Kvaliteedigaranti tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt brändinimest ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kaupade garantiikaardiga või pöörduda ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P C80 25KA edastamine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba vastu saamist meie ettevõttest. Kohalevedamise tingimused ja maksumus tuleneb teie regioonist ja soovitava kauba omastamise meetodist.

  • Kuidas õigesti hooldada DX3 1P C80 25KA?

    Teenindusaja pikendamiseks on esmatähtis pidevalt läbi viia tehniline hooldus. Kohandudes tootefirma soovitusi seadme hooldamiseks ja teostage vajalikke ennetavaid töid ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3 1P C80 25KA võib integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, mehhanism on kiiresti integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb sellise kasuliku lahenduse tehnoloogiliste kasutuselevõtmiseks ja laiendamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 1P C80 25KA teiste Legrand komponentidega?

    Toode on välja töötatud laialdast ühilduvust eeldades koos teiste Legrand üksustega ja seadmete osadega, mis kindlustab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja seadmete kasutamine kehtestab ka uuendust ja remonti.

Hiljuti vaadatud
45,42 €
45,42 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast