Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409760 - DX3 1P C50 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409760 - DX3 1P C50 25KA - Legrand - DX3 1P C50 25KA - Legrand - 0
409760 - DX3 1P C50 25KA - Legrand
22,89 €
22,89 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P C50 25KA - Legrand
22,89 €
KKK ja lisateave

DX3 1P C50 25KA on BaltElec preemium toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest komponentidele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 1P C50 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud substraadid ja läbimõeldud lahendus tagavad pika ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3 1P C50 25KA kasutamist raskeid ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P C50 25KA tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P C50 25KA komplekteerimisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutusküsimustele. Sobivus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 1P C50 25KA on väljatöötatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged juhised ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 1P C50 25KA on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Arvestades selle iseärasustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle kõige paremaks ettevõtetele vajalikuks kes püüavad integreeritavate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3 1P C50 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P C50 25KA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P C50 25KA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 1P C50 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See viitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka ümbrusele.

DX3 1P C50 25KA by Legrand on tõhus ja mõjus lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne integreerimine ja remont ning lai kasutusala muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta märkamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood mõistliku hinnaga DX3 1P C50 25KA ja veenduda selle 22.89 € parandatud kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P C50 25KA (409760) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P C50 25KA peamised tugipunktid?

    Toote esmaste plussid hõlmavad selle suurt optimaalsust, võimendatud funktsionaalsuse ning vastavust tipptasemel kaitsemeetmete- ja kvaliteedinõuetele. Seade on eriline ka lihtsa kasutamise lihtsuse ja teenindamise läbi.

  • Millised on toote inseneri spetsifikatsioonid?

    Mehaanilised näitajad võivad erinevustes muutuda, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 funktsionaalsusele, tootlikkusele, toiteallika pinge ja proportsioonidele. Täpsema informatsiooni saamiseks uurige toote tehnoloogia dokumentatsiooni või andmestiku esitlust.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 1P C50 25KA saavutada?

    Toode saab edukalt saavutada selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised aspektid tõstavad esile eksponaati konkurentidest?

    DX3 1P C50 25KA firmalt Legrand torkab silma võistlejate vahemikus tänu silmapaistvale koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite arendamisele ja vastavusele nõudlikele Euroopa normidele. See teeb sellest vastupidava valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P C50 25KA turuhind ja kas diskontod on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 22.89 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada hinnasoodustust. Käi registreerimas meie uudiskiri, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas DX3 1P C50 25KA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele garantiitingimuse. Garantii tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubaväljaandest ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või küsida ühendust meie klienditoe teenusega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P C50 25KA kohaletoimetamine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba kättesaamist meie poest. Transpordi tingimused ja maksumus muutuvad teie asukoha ja eelistatud kauba omandamise vormist.

  • Kuidas õigesti hooldada DX3 1P C50 25KA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on oluline pidevalt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Vastavalt valmistaja juhendit seadme käitlemiseks ja sooritage vajalikke ennetavaid meetmeid ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3 1P C50 25KA on suuteline integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, seade on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb nimetatud lihtsa lahenduse tehnoloogiliste täiustamiseks ja laiendamiseks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 1P C50 25KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Mehhanism on välja töötatud täielikku ühilduvust arvestades koos teiste Legrand toodete ja seadmete osadega, mis loob kogu süsteemi mugava integreerimise ja kindluse. Sama tootja mehhanismide kasutamine kiirendab ka kontrolli ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
22,89 €
22,89 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast