Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409759 - DX3 1P C40 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409759 - DX3 1P C40 25KA - Legrand - DX3 1P C40 25KA - Legrand - 0
409759 - DX3 1P C40 25KA - Legrand
18,85 €
18,85 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P C40 25KA - Legrand
18,85 €
KKK ja lisateave

DX3 1P C40 25KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest elementidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 1P C40 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Produktsioonis kasutatud materjalid ja läbimõeldud välimus tagavad pikaajalise ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 1P C40 25KA kasutamist rasket ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P C40 25KA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P C40 25KA disainimisel pöörati suurt tähelepanu ohutusküsimustele. Ühtimine rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 1P C40 25KA on väljatöötatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged reeglid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 1P C40 25KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Arvestades omaseid jooni saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle kõige paremaks ettevõtete jaoks kes vajavad käitatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 1P C40 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P C40 25KA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P C40 25KA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 1P C40 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See näitab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 1P C40 25KA by Legrand on stabiilne ja praktiline lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne ülespanek ja remont ning lai otstarve muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta hüljamata võimalust osta elektroonikakeskus konkurentsivõimelise hinnaga DX3 1P C40 25KA ja veenduda selle 18.85 € garanteeritud kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P C40 25KA (409759) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P C40 25KA peamised positiivsed küljed?

    Toote peamised tugevused hõlmavad selle kõrget toime, pikka kasutusiga ning vastavust nüüdisaegsetele kindlus- ja kvaliteedinõuetele. Seade paistab teistest ka lihtsalt kasutatava töötamise ja korrashoiu poolest.

  • Millised on toote tootmistehnilised spetsifikatsioonid?

    Spetsifikatsioonid omadused võivad erinevates mudelites eristuma, kuid peamine fookus pööratakse DX3 omadustele, energiatarbele, elektrilise pinge ja füüsilisele ulatusele. Täpsema selgituse saamiseks vaadake toote seadme dokumentatsiooni või informatsiooni andmeid.

  • Milliste funktsioonidega saab DX3 1P C40 25KA lahendab?

    Toode saab edukalt toimetada selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised omadusjooned defineerivad seadet võrdlevatest mudelitest?

    DX3 1P C40 25KA firmalt Legrand torkab silma teis(t)e tootjate seas tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste rakendamisele ja vastavusele täpsetele Euroopa määrustele. See teeb sellest vastupidava valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P C40 25KA hindumus ja kas allahindlused on võimalikud?

    Maksumus on 18.85 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnalangust. Pane ennast kirja meie uudisinfo, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas DX3 1P C40 25KA-le kehtib garantiiaeg?

    Jah, valmistaja annab tootele kvaliteedi tagatise. Garantiitingimuste tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubaliigist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või pöörduda ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada põhjalikumat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P C40 25KA kohaletoimetamine?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba läbivaatamist meie kauplusest. Edastamise tingimused ja maksumus on tingitud teie elukohast ja välja valitud kauba sissevõtmise vormist.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada DX3 1P C40 25KA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on vajalik pidevalt läbi viia tehniline hooldus. Järgides valmistusettevõtte juhendit seadme hooldamiseks ja korraldage vajalikke ennetavaid meetmeid ettemääratud ajal.

  • Kas DX3 1P C40 25KA on suuteline integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, instrument on vaevata integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb neist mugava lahenduse tootmisliinide koosolekuteks ja juurdepääsuks.

  • Kui kuidas sobib DX3 1P C40 25KA teiste Legrand üksustega?

    Toode on välja töötatud komplektset ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand lahendustega ja komplektidega, mis võimaldab kogu süsteemi kiire integreerimise ja kindluse. Sama tootja komponentide kasutamine kergendab ka remondi ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
18,85 €
18,85 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast