Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409757 - DX3 1P C25 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409757 - DX3 1P C25 25KA - Legrand - DX3 1P C25 25KA - Legrand - 0
409757 - DX3 1P C25 25KA - Legrand
13,46 €
13,46 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P C25 25KA - Legrand
13,46 €
KKK ja lisateave

DX3 1P C25 25KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest pisidetailidele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 1P C25 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Valmimises kasutatud ressursid ja läbimõeldud kujundus tagavad korraliku ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 1P C25 25KA kasutamist rasketes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P C25 25KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P C25 25KA välja töötamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvaküsimustele. Vastav rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3 1P C25 25KA on formuleeritud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged reeglid ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 1P C25 25KA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete tunnustele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle kõige sobivamaks otsuseks kes otsustavad kasutatavate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 1P C25 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P C25 25KA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P C25 25KA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 1P C25 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See kinnitab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3 1P C25 25KA by Legrand on veatu ja võimas lahendus DX3 töötajatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne paigutamine ja ekspluateerimine ning lai rakendusvõimalus muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta loobumata võimalust osta e-pood konkurentsivõimelise hinnaga DX3 1P C25 25KA ja veenduda selle 13.46 € parimas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P C25 25KA (409757) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P C25 25KA peamised eelised?

    Toote esmaste tugipunktid hõlmavad selle ülimat toimekust, püsivat teenindusaega ning vastavust moderne kaitse- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade eristub ka lihtsasti kasutatava töötamise ja hoolduse aspektist.

  • Millised on toote tehnoloogia näitajad?

    Tootmistehnilised omadused võivad variatsioonide kaupa muutuma, kuid prioriteet pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, tootlikkusele, elektrilise potentsiaali ja gabariitidele. Täpsema andmed saamiseks küsige toote inseneri dokumentatsiooni või informatsiooni sisu.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3 1P C25 25KA suudab?

    Toode saab edukalt hakkama selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised omadusjooned defineerivad eset teistest toodetest?

    DX3 1P C25 25KA firmalt Legrand paistab vastaste piirkonnas tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate juurutamisele ja vastavusele karmidele Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest vastupidava valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P C25 25KA väärtus ja kas soodustused on võimalikud?

    Hind on 13.46 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada hinnaalandust. Liitu meie meilileht, et olla kursis kõigi hinnasoodustustega.

  • Kas DX3 1P C25 25KA-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, kaubatootja annab tootele garantiitingimuse. Vastutuse garanti tingimused võivad vajadusel erineda sõltuvalt kaubatoote margist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või leida ühendust meie kliendisuhetega, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P C25 25KA transport?

    Pakume erinevaid kohaletoimetamise viisid, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba sissevõtmist meie ettevõttest. Jõudmise tingimused ja maksumus on seotud teie elukohast ja valitud kauba vastuvõtmise korrast.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3 1P C25 25KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on nõutav perioodiliselt läbi viia aparaadi hooldus. Pidades kinni valmistusfirma nõudmisi seadme hooldamiseks ja sooritage vajalikke ennetustöid õigeaegselt.

  • Kas DX3 1P C25 25KA on võimeline integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, mehhanism on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb neist efektiivse lahenduse tootmisliini optimeerimiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui täpselt sobib DX3 1P C25 25KA teiste Legrand lahendustega?

    Aparaat on välja töötatud täpset ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand vidinatega ja seadmete osadega, mis kindlustab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja kindluse. Sama tootja vidinate kasutamine lihtsustab ka teenindust ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
13,46 €
13,46 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast