Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409756 - DX3 1P C20 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409756 - DX3 1P C20 25KA - Legrand - DX3 1P C20 25KA - Legrand - 0
409756 - DX3 1P C20 25KA - Legrand
12,30 €
12,30 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P C20 25KA - Legrand
12,30 €
KKK ja lisateave

DX3 1P C20 25KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest väikestele asjadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 1P C20 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud disain tagavad eluea ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 1P C20 25KA kasutamist rasketes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P C20 25KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P C20 25KA kavandamisel pöörati õigeaegset tähelepanu ohutusnormidele. Sobivus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsemeetmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 1P C20 25KA on arendatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged suunised ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 1P C20 25KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Kuna selle eripäradest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle parimaks ettevõtetele kes otsivad kasutatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 1P C20 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P C20 25KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P C20 25KA, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 1P C20 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See tähistab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka maailmale.

DX3 1P C20 25KA by Legrand on tõhus ja võimas lahendus DX3 tundjatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne ülespanek ja ekspluateerimine ning lai otstarve muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta loobumata võimalust osta interneti kauplus soodsa hinnaga DX3 1P C20 25KA ja veenduda selle 12.30 € parandatud kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P C20 25KA (409756) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P C20 25KA peamised tugevused?

    Toote põhilised plussid hõlmavad selle kvaliteetset mõjusust, pikendatud elueaks ning vastavust tipptasemel kaitse- ja nõuetele. Seade on märkimisväärne ka lihtsalt kasutatava hooldamise ja tehnilise teenindamise vaatenurgast.

  • Millised on toote seadme spetsifikatsioonid?

    Inseneri kirjeldused võivad variatsioonide kaupa erineda, kuid tähtsus pööratakse DX3 funktsioonidele, tootmisvõimele, toitepinge ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema selgituse saamiseks vaadake toote mehaanilised dokumentatsiooni või tutvustuse juhiseid.

  • Milliste kohustustega saab DX3 1P C20 25KA lahendab?

    Toode saab edukalt toime selliste ülesannete nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised erilised tunnused tõstavad esiplaanile objekti võrdlevatest mudelitest?

    DX3 1P C20 25KA firmalt Legrand paistab silma rivaalide grupis tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste teostamisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa normidele. See teeb sellest usaldusväärse valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P C20 25KA summa ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Hinnakujundus on 12.30 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada soodustust. Käi registreerimisel meie meilileht, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas DX3 1P C20 25KA-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele garantiiaja. Tagatise tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt tootemargist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või küsida ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P C20 25KA edastamine?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba vastu saamist meie punktist. Tarne tingimused ja maksumus on määratud teie elukohast ja valituks osutunud kauba kättesaamise moodusest.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada DX3 1P C20 25KA?

    Tööea pikendamiseks on väga tähtis perioodiliselt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Järgides tootja poolt soovitusi seadme korraldamiseks ja viige läbi vajalikke ennetavaid meetmeid ajastatud.

  • Kas DX3 1P C20 25KA suudab integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, aparaat on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse võrgustikesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb nimetatud kompleksse lahenduse tootmisliini arendamiseks ja suurendamiseks.

  • Kui rahuldavalt sobib DX3 1P C20 25KA teiste Legrand toodetega?

    Komplekt on välja töötatud kohandatud ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand vidinatega ja lisaosadega, mis kindlustab kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja töötamise. Sama tootja aparaatide kasutamine muudab lihtsamaks ka hooldust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
12,30 €
12,30 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast