Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409754 - DX3 1P C10 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409754 - DX3 1P C10 25KA - Legrand - DX3 1P C10 25KA - Legrand - 0
409754 - DX3 1P C10 25KA - Legrand
11,73 €
11,73 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P C10 25KA - Legrand
11,73 €
KKK ja lisateave

DX3 1P C10 25KA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest peensustele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 1P C10 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Koostamises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad pikaajalise ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3 1P C10 25KA kasutamist äärmuslikes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P C10 25KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P C10 25KA disainimisel pöörati teravat tähelepanu turvalisuse aspektidele. Ühtivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 1P C10 25KA on kujundatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged manualid ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 1P C10 25KA paistab silma erinevates tööstusharudes. Arvestades selle tunnustest saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle soodsaks lahenduseks kes tahavad operatsioonis olevate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 1P C10 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P C10 25KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P C10 25KA, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 1P C10 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See viitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka maailmale.

DX3 1P C10 25KA by Legrand on kvaliteetne ja võimas lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne paigaldamine ja remont ning lai toimimispiirkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta BaltElec taskukohase hinnaga DX3 1P C10 25KA ja veenduda selle 11.73 € parimas kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P C10 25KA (409754) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P C10 25KA peamised tugevused?

    Toote peamised eelarvamused hõlmavad selle suurepärast mõjusust, venitatud kasutamisaega ning vastavust tänapäevastele kaitse- ja kvaliteedinõuetele. Seade erineb ka intuitiivse kasutamise käepärasuse ja korrashoiu võrdluses.

  • Millised on toote seadme kirjeldused?

    Tehnoloogia omaduste võivad versioonide kaupa eristuma, kuid fookus pööratakse DX3 tunnustele, tootlikkusele, elektrivoolule ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema kirjelduse saamiseks vaadake toote seadme dokumentatsiooni või dokumendi sisu.

  • Milliste toimingutega saab DX3 1P C10 25KA jagab?

    Toode saab edukalt lahendab selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised erilised tunnused tõstavad esiplaanile eset võrdlevatest mudelitest?

    DX3 1P C10 25KA firmalt Legrand paistab silma rivaalide hulgas tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste rakendamisele ja vastavusele nõudlikele Euroopa reeglitele. See teeb sellest kindlustatud valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P C10 25KA kulu ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Maksumus on 11.73 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada hinnalõiget. Lisa tellimus meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3 1P C10 25KA-le kehtib tagatis?

    Jah, tootja annab tootele tagatise võimaluse. Toote garantii tingimused võivad vajadusel erineda sõltuvalt tootemargist ja teatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või leida ühendust meie kliendihooldusega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P C10 25KA üleandmine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba vastu saamist meie ettevõttest. Edastamise tingimused ja maksumus erinevad teie elukoha piirkonnast ja valitud kauba käesoleku viisist.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 1P C10 25KA?

    Eluaeg pikendamiseks on vajalik korduvasti läbi viia seadme hooldus. Järgides valmistusettevõtte ettekirjutusi seadme hooldamiseks ja teostage vajalikke ennetavaid töid kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas DX3 1P C10 25KA on kohane integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, mehhanism on vaevata integreeritav olemasolevatesse võrgustikesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb sellise tõhusa lahenduse tootmisliinide renoveerimiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui kuidas sobib DX3 1P C10 25KA teiste Legrand seadmetega?

    Toodang on välja töötatud laialdast ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand toodete ja sektori osadega, mis kindlustab kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja võimaluste kasutamine lihtsustab ka hoolduse ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
11,73 €
11,73 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast