Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409752 - DX3 1P C2 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409752 - DX3 1P C2 25KA - Legrand - DX3 1P C2 25KA - Legrand - 0
409752 - DX3 1P C2 25KA - Legrand
17,02 €
17,02 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P C2 25KA - Legrand
17,02 €
KKK ja lisateave

DX3 1P C2 25KA on BaltElec parim toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest osadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 1P C2 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Tootmises kasutatud ainet ja läbimõeldud vormilahendus tagavad pikema ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 1P C2 25KA kasutamist töötingimustes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P C2 25KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P C2 25KA arendamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutusnõuetele. Ühtimine rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 1P C2 25KA on planeeritud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 1P C2 25KA on populaarne erinevates tööstusharudes. Arvestades spetsifikatsioonidele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle väga sobivaks lahenduseks ettevõtetele kes planeerivad kasutuses olevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 1P C2 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P C2 25KA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P C2 25KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3 1P C2 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See viitab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3 1P C2 25KA by Legrand on kvaliteetne ja tõhus lahendus DX3 töötajatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne integreerimine ja hooldus ning lai tööulatus muudavad selle parimaks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta loobumata võimalust osta veebikaubamaja soodsa hinnaga DX3 1P C2 25KA ja veenduda selle 17.02 € garanteeritud kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P C2 25KA (409752) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P C2 25KA peamised tugevused?

    Toote kaalukad voorused hõlmavad selle suurepärast optimaalsust, pikemat kasutusiga ning vastavust praegustele ohutus- ja kvaliteedinõuetele. Seade on märkimisväärne ka intuitiivse hoolduse hõlbustamise ja korrashoiu aspektist.

  • Millised on toote mehaanilised parameetrid?

    Tehnilised spetsifikatsioonid võivad tüüpide kaupa vahelduda, kuid tähtsus pööratakse DX3 funktsionaalsusele, mahutavusele, elektrivoolule ja suurustele. Täpsema informatsiooni saamiseks pöörduge toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või esituse sisu.

  • Milliste rollidega saab DX3 1P C2 25KA ellu viia?

    Toode saab edukalt suudab selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised omadusjooned tõstavad esile seadet paralleelsetest mudelitest?

    DX3 1P C2 25KA firmalt Legrand tõuseb silma võistlejate vahemikus tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste arendamisele ja vastavusele tõsistele Euroopa määrustele. See teeb sellest pikaajalise valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P C2 25KA tasu ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Kogukulu on 17.02 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada hinnalangust. Lisa tellimus meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 1P C2 25KA-le kehtib garantii?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele kaupade garantii. Kaitse tingimused võivad vajadusel erineda sõltuvalt kaubamärgiloost ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või pöörduda ühendust meie kliendisuhetega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P C2 25KA üleandmine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba omaksvõttu meie poest. Jõudmise tingimused ja maksumus on tingitud teie elukoha piirkonnast ja valitu kauba vastuvõtmise süsteemist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 1P C2 25KA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on nõutav püsivalt läbi viia mehhaaniline hooldus. Teostades valmistusfirma ettekirjutusi seadme hoolitsemiseks ja sooritage vajalikke ennetamise tegevusi ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 1P C2 25KA võib integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, üksus on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 viisidega. See teeb antud kasuliku lahenduse tootmissektori uuendamiseks ja laiendamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3 1P C2 25KA teiste Legrand toodetega?

    Mehhanism on välja töötatud täielikku ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand toodete ja seadmete osadega, mis annab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja toimimise. Sama tootja aparaatide kasutamine aitab ka remondi ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
17,02 €
17,02 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast