Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409751 - DX3 4P B125 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409751 - DX3 4P B125 25KA - Legrand - DX3 4P B125 25KA - Legrand - 0
409751 - DX3 4P B125 25KA - Legrand
258,42 €
258,42 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 4P B125 25KA - Legrand
258,42 €
KKK ja lisateave

DX3 4P B125 25KA on BaltElec superior toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest üksikasjadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 4P B125 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Valmistamises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud kujundus tagavad pikaajalise ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 4P B125 25KA kasutamist rasket ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 4P B125 25KA tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 4P B125 25KA kavandamisel pöörati teravat tähelepanu turvalisuse teemadele. Vastav rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 4P B125 25KA on formuleeritud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged suunised ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 4P B125 25KA paistab silma erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele omaseid jooni saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle õigeks ettevõtete jaoks kes planeerivad juurutatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 4P B125 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 4P B125 25KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 4P B125 25KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 4P B125 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See väidab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka ökoloogiale.

DX3 4P B125 25KA by Legrand on kvaliteetne ja ressursisäästlik lahendus DX3 praktikutele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne integreerimine ja kontroll ning lai toimimispiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta kasutamata võimalust osta veebipood hea hinnaga DX3 4P B125 25KA ja veenduda selle 258.42 € usaldusväärses kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 4P B125 25KA (409751) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 4P B125 25KA peamised plussid?

    Toote põhilised kasu hõlmavad selle silmapaistvat tõhusust, kestvat teenindusiga ning vastavust praegustele usaldusväärsuse- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade eristub teistest ka mugava kasutamise ja teenindamise tõttu.

  • Millised on toote tehnoloogia spetsifikatsioonid?

    Tehnika tunnused võivad variatsioonide kaupa muutuda, kuid tähtsus pööratakse DX3 funktsionaalsusele, võimsusele, pingele ja suurustele. Täpsema kirjelduse saamiseks uurige toote mehaanilised dokumentatsiooni või dokumendi juure.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 4P B125 25KA toime?

    Toode saab edukalt lahendab selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised tunnused teevad unikaalseks artiklit asendustest?

    DX3 4P B125 25KA firmalt Legrand on märgatav teis(t)e tootjate hulgas tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste integreerimisele ja vastavusele täituvatele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest usaldusväärse valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 4P B125 25KA tasu ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Hind on 258.42 €. Meie e-poes korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada allahindlust. Käi registreerimas meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 4P B125 25KA-le kehtib tagatis?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele kvaliteedi tagatise. Toote garantii tingimused võivad erineda sõltuvalt brändist ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või ühendust võtta ühendust meie kliendihooldusega, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 4P B125 25KA kohalesaatmine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba saamist meie kauplusest. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on seotud teie elukohast ja eelistatud kauba omandamise viisist.

  • Kuidas korrektselt hooldada DX3 4P B125 25KA?

    Eluea pikendamiseks on esmatähtis pidevalt läbi viia seadme hooldus. Seadke esikohale valmistusettevõtte ettekirjutusi seadme käsitlemiseks ja sooritage vajalikke profülaktikat sobival ajal.

  • Kas DX3 4P B125 25KA on võimalik integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, aparaat on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse võrgustikesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb neist tõhusa lahenduse tootmisliinide parandamiseks ja kasvuks.

  • Kui piisavalt sobib DX3 4P B125 25KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Kaup on välja töötatud täielikku ühilduvust märgates koos teiste Legrand seadmete ja elementidega, mis tagab kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja võimaluste kasutamine parandab ka korrastamise ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
258,42 €
258,42 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast