Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409750 - DX3 4P B100 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409750 - DX3 4P B100 25KA - Legrand - DX3 4P B100 25KA - Legrand - 0
409750 - DX3 4P B100 25KA - Legrand
262,31 €
262,31 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 4P B100 25KA - Legrand
262,31 €
KKK ja lisateave

DX3 4P B100 25KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest üksikasjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 4P B100 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Valmimises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad veniva ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 4P B100 25KA kasutamist töötingimustes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 4P B100 25KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 4P B100 25KA väljatöötamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse aspektidele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 4P B100 25KA on planeeritud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged korraldused ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 4P B100 25KA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Tänu omadustele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle kõige paremaks valikuks kes eelistavad juurutatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 4P B100 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 4P B100 25KA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 4P B100 25KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 4P B100 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See tähistab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 4P B100 25KA by Legrand on turvaline ja ressursisäästlik lahendus DX3 praktikutele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne monteerimine ja korraldus ning lai kasutusala muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikakeskus soodsaima hinnaga DX3 4P B100 25KA ja veenduda selle 262.31 € ülimas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 4P B100 25KA (409750) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 4P B100 25KA peamised eelised?

    Toote keskse positiivsed aspektid hõlmavad selle silmapaistvat mõjusust, võimendatud kasutamisaega ning vastavust moderne julgeoleku- ja kvaliteedi nõuetele. Seade eristub teistest ka kergesti kasutatava käsitlemise ja hooldamise mõttes.

  • Millised on toote inseneri tunnused?

    Tehnika indeksid võivad tüübit sõltuvalt muutuda, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 funktsionaalsusele, tootmisvõimele, pingelisele koormusele ja välismõõtmetele. Täpsema kirjelduse saamiseks küsige toote tehnilise dokumentatsiooni või tutvustuse sisu.

  • Milliste ülesannetega saab DX3 4P B100 25KA toime?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt elluviimiseks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised tunnused panevad silma paistma eksponenti konkurentidest?

    DX3 4P B100 25KA firmalt Legrand toob esile paralleelsete hulgas tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste rakendusele ja vastavusele kõrgetele Euroopa kohustustele. See teeb sellest usaldusväärse valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 4P B100 25KA kulu ja kas soodustused on võimalikud?

    Maksumus on 262.31 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada hinnaalandust. Pane kirja meie uudiskiri, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 4P B100 25KA-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, kaubatootja annab tootele garantii. Garantiiaja tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubamärgiloost ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või konsulteerida ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 4P B100 25KA kättetoimetamine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba vastu saamist meie pood. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus tuleneb teie elukoha ja eelistatud kauba omastamise korrast.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 4P B100 25KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on essentsiaalne korduvasti läbi viia aparaadi hooldus. Järgige hoolikalt tootefirma ettekirjutusi seadme käitlemiseks ja sooritage vajalikke profülaktikat ettemääratud ajal.

  • Kas DX3 4P B100 25KA on võimeline integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, mehhanism on mugavalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb sellise lihtsa lahenduse tootmisliini koosolekuteks ja kasvuks.

  • Kui korralikult sobib DX3 4P B100 25KA teiste Legrand vidinatega?

    Seade on välja töötatud täpset ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand seadmete ja seadmete osadega, mis pakub kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja komponentide kasutamine võimaldab ka hooldust ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
262,31 €
262,31 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast