Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409745 - DX3 4P B32 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409745 - DX3 4P B32 25KA - Legrand - DX3 4P B32 25KA - Legrand - 0
409745 - DX3 4P B32 25KA - Legrand
61,92 €
61,92 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 4P B32 25KA - Legrand
61,92 €
KKK ja lisateave

DX3 4P B32 25KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest väikestele asjadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3 4P B32 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Valmimises kasutatud komponendid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad pikaajalise ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 4P B32 25KA kasutamist tõsistes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 4P B32 25KA tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 4P B32 25KA loomisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusküsimustele. Sobivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 4P B32 25KA on planeeritud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 4P B32 25KA on populaarne erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle iseärasustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle täiuslikuks lahenduseks ettevõtetele kes otsustavad kasutuses olevate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 4P B32 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 4P B32 25KA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 4P B32 25KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 4P B32 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See väidab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 4P B32 25KA by Legrand on usaldusväärne ja efektiivne lahendus DX3 meistritele. Kõrged seadme- omadused, lihtne installeerimine ja hooldus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta kasutamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood atraktiivse hinnaga DX3 4P B32 25KA ja veenduda selle 61.92 € ülimalt heas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 4P B32 25KA (409745) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 4P B32 25KA peamised eelised?

    Toote kandev toetused hõlmavad selle parimat toimekust, kauakestvat kasutuskestvust ning vastavust moodsa ohutus- ja normatiividele. Seade on erinev ka intuitiivse kasutamise lihtsuse ja teenindamise võrdluses.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid faktorid?

    Tehnoloogilised parameetrid võivad tüübit sõltuvalt olla erinevad, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, tootlikkusele, toiteallika pinge ja ruumilistele parameetritele. Täpsema arvustuse saamiseks vaadake toote tootmistehnilised dokumentatsiooni või kirjelduse avaldust.

  • Milliste ülesannetega saab DX3 4P B32 25KA toimetada?

    Toode saab edukalt jagab selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised erilised tunnused eristavad eksponaati konkurentidest?

    DX3 4P B32 25KA firmalt Legrand eristub rivaalide ringis tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste integreerimisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa seadustele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 4P B32 25KA tasu ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Kogukulu on 61.92 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada diskontot. Pane ennast kirja meie meilileht, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 4P B32 25KA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, varustustootja annab tootele toote garantii. Kaitsegarantii tingimused võivad vajadusel erineda sõltuvalt kaubamärgist ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või võtta ühendust meie klienditoega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 4P B32 25KA saadetis?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kohaletoomist ja kauba vastuvõttu meie punktist. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on seotud teie regioonist ja väljavalitud kauba sissevõtmise protseduurist.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 4P B32 25KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on eluline korduvasti läbi viia aparaadi hooldus. Teostades vastavalt tootefirma nõuandeid seadme korraldamiseks ja teostage vajalikke ennetustegevusi ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3 4P B32 25KA on kohane integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, üksus on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse platvormidesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb sellest kasuliku lahenduse sektori renoveerimiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 4P B32 25KA teiste Legrand üksustega?

    Aparaat on välja töötatud laialdast ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand aparaatidega ja komponentidega, mis pakub kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja aparaatide kasutamine võimaldab ka remondi ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
61,92 €
61,92 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast