Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409744 - DX3 4P B25 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409744 - DX3 4P B25 25KA - Legrand - DX3 4P B25 25KA - Legrand - 0
409744 - DX3 4P B25 25KA - Legrand
54,18 €
54,18 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 4P B25 25KA - Legrand
54,18 €
KKK ja lisateave

DX3 4P B25 25KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest väikestele asjadele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 4P B25 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Koostamises kasutatud komponendid ja läbimõeldud lahendus tagavad kestva ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 4P B25 25KA kasutamist rasket ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 4P B25 25KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 4P B25 25KA välja töötamisel pöörati teravat tähelepanu turvalisuse aspektidele. Vastav rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate ohutusseadmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3 4P B25 25KA on disainitud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged juhised ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 4P B25 25KA on levinud erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele eripäradele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle ideaalseks ettevõtete jaoks kes planeerivad integreeritavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 4P B25 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 4P B25 25KA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 4P B25 25KA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 4P B25 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See näitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 4P B25 25KA by Legrand on usaldusväärne ja mõjus lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne installeerimine ja remont ning lai rakendusala muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta märkamata võimalust osta veebikaubamaja taskukohase hinnaga DX3 4P B25 25KA ja veenduda selle 54.18 € kõrges kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 4P B25 25KA (409744) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 4P B25 25KA peamised eelised?

    Toote kaalukad positiivsed aspektid hõlmavad selle märkimisväärset töövõimet, võimendatud eluea ning vastavust tänapäevastele turvalisus- ja normatiividele. Seade erineb ka sõbraliku kasutamise lihtsuse ja tehnilise teenindamise aspektist.

  • Millised on toote inseneri parameetrid?

    Tehnoloogia indeksid võivad mudelist sõltuvalt kõrvale kalduda, kuid fookus pööratakse DX3 toimingutele, jõule, pingelisele koormusele ja füüsilisele ulatusele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks saage teada toote tehniliste dokumentatsiooni või dokumendi juure.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab DX3 4P B25 25KA jagab?

    Toode saab edukalt jagab selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes majandusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tootmisprotsessid.

  • Millised aspektid muudavad erinevaks eset paralleelsetest mudelitest?

    DX3 4P B25 25KA firmalt Legrand paistab võistlejate raames tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade kasutussevõtmisele ja vastavusele tõsistele Euroopa kohustustele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 4P B25 25KA rahaline väärtus ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Kogukulu on 54.18 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt müügiüritusi, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada sooduspakkumist. Lisa tellimus meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas DX3 4P B25 25KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, kaubatootja annab tootele kaupade garantii. Garantiiaja tingimused võivad erineda sõltuvalt kaubamärgist ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või ühendust otsida ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 4P B25 25KA üleandmine?

    Pakume mitmekesiseid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba läbivaatamist meie müügikohast. Saate tingimused ja maksumus on seotud teie tsoonist ja eelistatud kauba sissevõtmise meetodist.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3 4P B25 25KA?

    Tööea pikendamiseks on vajalik pidevalt läbi viia spetsialiseeritud hooldus. Kohandudes valmistajafirma juhendit seadme käsitlemiseks ja korraldage vajalikke ennetust sobival ajal.

  • Kas DX3 4P B25 25KA võib integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, aparaat on vaevata integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 viisidega. See teeb sellise kasuliku lahenduse tootmisüksuste arendamiseks ja ühildamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3 4P B25 25KA teiste Legrand üksustega?

    Tööstustooted on välja töötatud täiuslikku ühilduvust märgates koos teiste Legrand üksustega ja lahendustega, mis loob kogu süsteemi sujuva integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja komplektide kasutamine lihtsustab ka teenindust ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
54,18 €
54,18 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast