Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409742 - DX3 4P B16 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409742 - DX3 4P B16 25KA - Legrand - DX3 4P B16 25KA - Legrand - 0
409742 - DX3 4P B16 25KA - Legrand
47,12 €
47,12 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 4P B16 25KA - Legrand
47,12 €
KKK ja lisateave

DX3 4P B16 25KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest pisidetailidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 4P B16 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Valmistamises kasutatud materjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad ajalise ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 4P B16 25KA kasutamist töötingimustes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 4P B16 25KA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 4P B16 25KA komplekteerimisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusnormidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 4P B16 25KA on planeeritud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged korraldused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 4P B16 25KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Tänu omadustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle kõige paremaks ettevõtete jaoks kes eelistavad omandatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 4P B16 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 4P B16 25KA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 4P B16 25KA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 4P B16 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See osutab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 4P B16 25KA by Legrand on kvaliteetne ja toimiv lahendus DX3 tegijatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne monteerimine ja hooldus ning lai tööulatus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta loobumata võimalust osta interneti kauplus konkurentsivõimelise hinnaga DX3 4P B16 25KA ja veenduda selle 47.12 € suures kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 4P B16 25KA (409742) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 4P B16 25KA peamised tugisambad?

    Toote olulised eelarvamused hõlmavad selle suurt toime, võimendatud kasutuskestvust ning vastavust tänapäevastele turvalisus- ja kvaliteedi nõuetele. Seade tõuseb esile ka mugava hoolduse hõlbustamise ja hooldamise lihtsuse arvestades.

  • Millised on toote inseneri näitajad?

    Tehnoloogilised näitajad võivad tüüpide kaupa erineda, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 tunnustele, efektiivsusele, pingele ja mõõtmetele. Täpsema info saamiseks kontrollige toote tehnilise dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni selgitusi.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 4P B16 25KA läbi viia?

    Toode saab edukalt toime selliste kohustustega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised tunnused tõstavad esile objekti asendustest?

    DX3 4P B16 25KA firmalt Legrand tõuseb esile paralleelsete segmendis tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste arendamisele ja vastavusele rangetele Euroopa normidele. See teeb sellest stabiilse valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 4P B16 25KA rahaline väärtus ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Kogukulu on 47.12 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt müügiüritusi, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada hinnaalandust. Pane kirja meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3 4P B16 25KA-le kehtib vastutus?

    Jah, valmistaja annab tootele vastutuse garantii. Kvaliteedigaranti tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt kaubatoote margist ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või küsida ühendust meie klientide toega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 4P B16 25KA saadetis?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise viisid, sealhulgas kohaletoomist ja kauba omaksvõttu meie punktist. Transpordi tingimused ja maksumus erinevad teie elukoha piirkonnast ja väljavalitud kauba omastamise korrast.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 4P B16 25KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on tähtis pidevalt läbi viia seadme hooldus. Järgige valmistusettevõtte ettekirjutusi seadme hooldamiseks ja viige lõpule vajalikke profülaktikat etteantud ajal.

  • Kas DX3 4P B16 25KA võib integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, mehhanism on hästi integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb nimetatud sobiva lahenduse sektori arendamiseks ja laiendamiseks.

  • Kui rahuldavalt sobib DX3 4P B16 25KA teiste Legrand seadmetega?

    Mehhanism on välja töötatud täiuslikku ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand üksustega ja ühikutega, mis kindlustab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja toimimise. Sama tootja mehhanismide kasutamine võimaldab ka remondi ja remonti.

Hiljuti vaadatud
47,12 €
47,12 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast