Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409741 - DX3 4P B10 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409741 - DX3 4P B10 25KA - Legrand - DX3 4P B10 25KA - Legrand - 0
409741 - DX3 4P B10 25KA - Legrand
40,54 €
40,54 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 4P B10 25KA - Legrand
40,54 €
KKK ja lisateave

DX3 4P B10 25KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest komponentidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 4P B10 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tehases kasutatud komponendid ja läbimõeldud planeerimine tagavad pikema ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 4P B10 25KA kasutamist keerulistes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 4P B10 25KA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 4P B10 25KA välja arendamisel pöörati suurendatud tähelepanu turvaküsimustele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 4P B10 25KA on planeeritud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged suunised ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 4P B10 25KA on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Oma omaseid jooni saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle optimaalseks ettevõtete valikuks kes eelistavad kasutuses olevate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 4P B10 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 4P B10 25KA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 4P B10 25KA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 4P B10 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See kaasneb, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 4P B10 25KA by Legrand on veatu ja mõjus lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne paigaldamine ja ekspluateerimine ning lai toimimispiirkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta soovimata võimalust osta veebipood atraktiivse hinnaga DX3 4P B10 25KA ja veenduda selle 40.54 € kõrges kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 4P B10 25KA (409741) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 4P B10 25KA peamised tugisambad?

    Toote tugevad voorused hõlmavad selle tipptasemel töövõimet, võimendatud elueaks ning vastavust praegustele usaldusväärsuse- ja normatiividele. Seade on märkimisväärne ka lihtsa käsitlemise ja korrashoiu vaatenurgast.

  • Millised on toote seadme iseloomustused?

    Seadme tunnused võivad tüübit sõltuvalt kõrvale kalduda, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 omadustele, efektiivsusele, pingele ja proportsioonidele. Täpsema arvustuse saamiseks konsulteerige toote tehniliste dokumentatsiooni või ülevaate sisu.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab DX3 4P B10 25KA hakkama?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised iseloomujooned teevad eriliseks seadet teistest toodetest?

    DX3 4P B10 25KA firmalt Legrand eristub võistlejatega kategoorias tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade rakendusele ja vastavusele kontrollitud Euroopa seadustele. See teeb sellest pikaajalise valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 4P B10 25KA summa ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Hind on 40.54 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada hinnasoodustust. Käi registreerimisel meie postiteade, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas DX3 4P B10 25KA-le kehtib kaitse?

    Jah, kaubatootja annab tootele tagatise. Kaitse tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt kaubamärgiloost ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või võtta ühendust meie klienditoe teenusega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 4P B10 25KA üleandmine?

    Pakume hulgaliselt kohaletoimetamise viisid, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba vastuvõtmist meie pood. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus on tingitud teie elukoha ja kõige sobivama kauba sissevõtmise variandist.

  • Kuidas õigesti hooldada DX3 4P B10 25KA?

    Kasutamisaja pikendamiseks on vajalik regulaarse ajavahemiku järgi läbi viia mehhaaniline hooldus. Kohandudes tootja poolt soovitusi seadme korraldamiseks ja viige lõpule vajalikke profülaktikat ajaliselt.

  • Kas DX3 4P B10 25KA on antud integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, instrument on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse seadmetesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb neist kasuliku lahenduse tootmisliini optimeerimiseks ja laiendamiseks.

  • Kui rahuldavalt sobib DX3 4P B10 25KA teiste Legrand komponentidega?

    Toode on välja töötatud komplektset ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand lahendustega ja seadmete osadega, mis tagab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja töökindluse. Sama tootja mehhanismide kasutamine kergendab ka jälgimist ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
40,54 €
40,54 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast