Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409735 - DX3 3P B63 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409735 - DX3 3P B63 25KA - Legrand - DX3 3P B63 25KA - Legrand - 0
409735 - DX3 3P B63 25KA - Legrand
73,60 €
73,60 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P B63 25KA - Legrand
73,60 €
KKK ja lisateave

DX3 3P B63 25KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest peensustele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 3P B63 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Tehases kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad pika ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 3P B63 25KA kasutamist raskeid ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P B63 25KA tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P B63 25KA arendamisel pöörati suurendatud tähelepanu turvaprobleemidele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate turvasüsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 3P B63 25KA on disainitud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 3P B63 25KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Arvestades selle iseärasustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle kõige sobivamaks lahenduseks kes tahavad rakendatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 3P B63 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P B63 25KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P B63 25KA, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 3P B63 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See tähendab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 3P B63 25KA by Legrand on tõestatud ja praktiline lahendus DX3 tundjatele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne paigutamine ja ülevaatus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta kasutamata võimalust osta e-pood soodsaima hinnaga DX3 3P B63 25KA ja veenduda selle 73.60 € paremas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P B63 25KA (409735) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P B63 25KA peamised eelarvamused?

    Toote peamised tugipunktid hõlmavad selle esmaklassilist toime, kauakestvat kasutamisaega ning vastavust tänapäevastele kindlus- ja standarditele. Seade on erinev ka lihtsa hoolduse hõlbustamise ja järelevalve lähtudes.

  • Millised on toote tehnoloogilised iseloomustused?

    Tehnoloogia spetsifikatsioonid võivad tüübit sõltuvalt eristuma, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 funktsioonidele, jõudlusele, elektrivõrgule ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema info saamiseks jälgige toote tehnoloogia dokumentatsiooni või analüüsi andmeid.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab DX3 3P B63 25KA toimetada?

    Toode saab edukalt hakkama selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tootmisprotsessid.

  • Millised kvaliteedid eristavad kaupa sarnastest toodetest?

    DX3 3P B63 25KA firmalt Legrand silma paistab sarnaste toodete grupis tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite arendamisele ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa normidele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P B63 25KA hindumus ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Turuhind on 73.60 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada diskontot. Pane ennast kirja meie teadete leht, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas DX3 3P B63 25KA-le kehtib garantii?

    Jah, tootja annab tootele tagatise. Kvaliteedi garantii tingimused võivad varieeruda sõltuvalt kaubamärgiloost ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või ühendust võtta ühendust meie kliendihooldusega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P B63 25KA saadetis?

    Pakume mitmekesiseid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba vastuvõtmist meie asutusest. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on määratud teie piirkonnast ja kõige sobivama kauba sissevõtmise moodusest.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 3P B63 25KA?

    Eluaeg pikendamiseks on esmatähtis perioodiliselt läbi viia mehhaaniline hooldus. Järgige tootefirma juhiseid seadme hoolduseks ja sooritage vajalikke ennetustöid õigel ajal.

  • Kas DX3 3P B63 25KA suudab integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, seade on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb sellest efektiivse lahenduse tootmisüksuste uuendamiseks ja täiendamiseks.

  • Kui korralikult sobib DX3 3P B63 25KA teiste Legrand seadmetega?

    Toodang on välja töötatud täpset ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand seadmete ja komponentidega, mis võimaldab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja töökindluse. Sama tootja vidinate kasutamine lihtsustab ka teenindust ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
73,60 €
73,60 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast