Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409734 - DX3 3P B50 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409734 - DX3 3P B50 25KA - Legrand - DX3 3P B50 25KA - Legrand - 0
409734 - DX3 3P B50 25KA - Legrand
73,60 €
73,60 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P B50 25KA - Legrand
73,60 €
KKK ja lisateave

DX3 3P B50 25KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest komponentidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 3P B50 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Valmistamises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad pikaajalise ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 3P B50 25KA kasutamist rasket ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P B50 25KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P B50 25KA välja mõtlemisel pöörati suurt tähelepanu ohutusstandarditele. Vastav rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 3P B50 25KA on planeeritud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged manualid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 3P B50 25KA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Oma tunnustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle parimaks valikuks kes püüavad saavutada kasutuses olevate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 3P B50 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P B50 25KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P B50 25KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 3P B50 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See näitab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka maailmale.

DX3 3P B50 25KA by Legrand on kvaliteetne ja tõhus lahendus DX3 tundjatele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne installeerimine ja ekspluateerimine ning lai rakendusvõimalus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikaseadmete pood mõistliku hinnaga DX3 3P B50 25KA ja veenduda selle 73.60 € suures kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P B50 25KA (409734) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P B50 25KA peamised eelised?

    Toote tugevad kasu hõlmavad selle tipptasemel saavutust, pikka funktsionaalsuse ning vastavust tänapäevastele turvameetmete- ja kvaliteedi normidele. Seade eristub teistest ka intuitiivse töökindluse ja hooldamise lihtsuse tõttu.

  • Millised on toote tehniliste indeksid?

    Tehnilised iseloomustused võivad erinevustes vahelduda, kuid tähtsus pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, energiakasutusele, elektrienergiale ja dimensioonidele. Täpsema ülevaate saamiseks otsige toote tehniliste dokumentatsiooni või dokumendi vastu.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 3P B50 25KA saavutada?

    Toode saab edukalt jagab selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes majandusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised iseloomulikud omadused teevad eriliseks toodet asendustest?

    DX3 3P B50 25KA firmalt Legrand tõuseb silma sarnaste toodete segmendis tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite töölepanekule ja vastavusele kõrgetele Euroopa normidele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P B50 25KA hind ja kas diskontod on võimalikud?

    Hinnatase on 73.60 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt müügiüritusi, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada hinnasoodust. Lisa tellimus meie meiliseade, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3 3P B50 25KA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, varustustootja annab tootele tagatise. Kaitsegarantii tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubaliigist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kaupade garantiikaardiga või saada ühendust meie klienditoega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P B50 25KA kohalevedu?

    Pakume mitmekesiseid kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba vastu võtmist meie kaubanduspunktist. Saadetise tingimused ja maksumus muutuvad teie piirkonnast ja kõige sobivama kauba saamise metoodikast.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3 3P B50 25KA?

    Tööea pikendamiseks on väga tähtis järjepidevalt läbi viia tehniline hooldus. Teostades valmistajafirma ettekirjutusi seadme hoolduseks ja teostage vajalikke profülaktikat ajastatud.

  • Kas DX3 3P B50 25KA on võimeline integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, üksus on mugavalt integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb sellest kasuliku lahenduse tootmisprotsesside parandamiseks ja kohandamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 3P B50 25KA teiste Legrand toodetega?

    Mehhanism on välja töötatud täiuslikku ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand komponentidega ja komponentidega, mis tagab kogu süsteemi mugava integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja komponentide kasutamine aitab ka hooldust ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
73,60 €
73,60 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast