Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409733 - DX3 3P B40 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409733 - DX3 3P B40 25KA - Legrand - DX3 3P B40 25KA - Legrand - 0
409733 - DX3 3P B40 25KA - Legrand
59,37 €
59,37 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P B40 25KA - Legrand
59,37 €
KKK ja lisateave

DX3 3P B40 25KA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest pisiasjadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3 3P B40 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tehases kasutatud ainet ja läbimõeldud lahendus tagavad kestva ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 3P B40 25KA kasutamist raskeid ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P B40 25KA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P B40 25KA välja töötamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutusstandarditele. Ühtimine rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate ohutusseadmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 3P B40 25KA on kujundatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged instruktsioonid ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 3P B40 25KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle spetsifikatsioonidele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle optimaalseks ettevõtete jaoks kes eelistavad rakendatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 3P B40 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P B40 25KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P B40 25KA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 3P B40 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See väidab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 3P B40 25KA by Legrand on veatu ja praktiline lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne monteerimine ja ekspluateerimine ning lai tööulatus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta hüljamata võimalust osta elektroonikapood soodsaima hinnaga DX3 3P B40 25KA ja veenduda selle 59.37 € suures kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P B40 25KA (409733) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P B40 25KA peamised plussid?

    Toote keskse positiivsed küljed hõlmavad selle silmapaistvat efektiivsuse, võimendatud elueaks ning vastavust nüüdisaegsetele kindlus- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade tõuseb esile ka lihtsalt kasutatava kasutamise käepärasuse ja hooldamise läbi.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid spetsifikatsioonid?

    Tehniliste indeksid võivad versioonide kaupa erinevalt varieeruda, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 tunnustele, tootmisvõimele, elektrivõrgule ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema teabe saamiseks uurige toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või kirjelduse poole.

  • Milliste ülesannetega saab DX3 3P B40 25KA toime?

    Toode saab edukalt suudab selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised tunnused iseloomustavad kaupa paralleelsetest mudelitest?

    DX3 3P B40 25KA firmalt Legrand on eristatav võistlejatega grupis tänu silmapaistvale koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste töölepanekule ja vastavusele karmidele Euroopa direktiividele. See teeb sellest stabiilse valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P B40 25KA kulu ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Kulud on 59.37 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt promotsioone, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada hinnalangust. Lisa tellimus meie uudisleht, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 3P B40 25KA-le kehtib tagatis?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele kvaliteedi tagatise. Garantiiaja tingimused võivad muutuma sõltuvalt brändist ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või konsulteerida ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P B40 25KA edastamine?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba sissevõtmist meie poest. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus tuleneb teie regioonist ja valitud kauba omastamise metoodikast.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 3P B40 25KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on tarvilik püsivalt läbi viia mehhaaniline hooldus. Pidades kinni valmistusfirma ettekirjutusi seadme korraldamiseks ja teostage vajalikke ennetavaid toiminguid etteantud ajal.

  • Kas DX3 3P B40 25KA võib integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, üksus on kiiresti integreeritav olemasolevatesse platvormidesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb siis tõhusa lahenduse tootmisüksuste arendamiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui korralikult sobib DX3 3P B40 25KA teiste Legrand seadmetega?

    Toodang on välja töötatud laialdast ühilduvust märgates koos teiste Legrand komponentidega ja sektori osadega, mis kindlustab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja võimaluste kasutamine parandab ka korrastamise ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
59,37 €
59,37 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast