Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409732 - DX3 3P B32 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409732 - DX3 3P B32 25KA - Legrand - DX3 3P B32 25KA - Legrand - 0
409732 - DX3 3P B32 25KA - Legrand
48,78 €
48,78 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P B32 25KA - Legrand
48,78 €
KKK ja lisateave

DX3 3P B32 25KA on BaltElec parim toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest osadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused DX3 3P B32 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud komponendid ja läbimõeldud planeerimine tagavad pikaajalise ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 3P B32 25KA kasutamist ekstreemsetes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P B32 25KA tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P B32 25KA komplekteerimisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvaprobleemidele. Vastav rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide, mis takistavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 3P B32 25KA on kujundatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged määrused ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 3P B32 25KA on populaarne erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele omadustest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle optimaalseks valikuks kes püüavad saavutada juurutatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 3P B32 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P B32 25KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P B32 25KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. DX3 3P B32 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See väidab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 3P B32 25KA by Legrand on kindel ja mõjus lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne asetamine ja ülevaatus ning lai rakendusala muudavad selle parimaks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta hüljamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood taskukohase hinnaga DX3 3P B32 25KA ja veenduda selle 48.78 € parimas kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P B32 25KA (409732) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P B32 25KA peamised tugisambad?

    Toote peamised kasu hõlmavad selle esmaklassilist toimekust, venitatud kasutamisaega ning vastavust nüüdisaegsetele kaitsemeetmete ja normatiividele. Seade erineb ka lihtsasti kasutatava kasutamise lihtsuse ja hooldustööde seisukohast.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid omadused?

    Spetsifikatsioonid näitajad võivad mudeliti muutuma, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 toimingutele, tootlikkusele, elektrienergiale ja dimensioonidele. Täpsema kirjelduse saamiseks küsige toote inseneri dokumentatsiooni või ülevaate selgitusi.

  • Milliste toimingutega saab DX3 3P B32 25KA läbi viia?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised erilised tunnused eraldavad toodet alternatiividest?

    DX3 3P B32 25KA firmalt Legrand tõstab esile vastasleeri rühmas tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate arendamisele ja vastavusele karmidele Euroopa määrustele. See teeb sellest kindla valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P B32 25KA turuhind ja kas hinnaalennused on võimalikud?

    Hinnakujundus on 48.78 €. Meie e-poes korraldatakse regulaarselt müügiüritusi, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada hinnaalandust. Telli meie meilileht, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3 3P B32 25KA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, toote valmistaja annab tootele kvaliteedi tagatise. Kvaliteedi garantii tingimused võivad erineda sõltuvalt kaubamärgiloost ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või saata ühendust meie teenindustoega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P B32 25KA kohalesaatmine?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba läbivaatamist meie müügikohast. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on seotud teie elupiirkonnast ja valitud kauba saamise korrast.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 3P B32 25KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on oluline perioodiliselt läbi viia seadme hooldus. Kohandudes tootmisettevõtte nõudmisi seadme hoolduseks ja sooritage vajalikke ennetustöid etteantud ajal.

  • Kas DX3 3P B32 25KA on võimeline integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, vidin on hästi integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb sellest tõhusa lahenduse tehnoloogiliste optimeerimiseks ja laiendamiseks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 3P B32 25KA teiste Legrand komplektidega?

    Kaup on välja töötatud ühtset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand seadmete ja lisaosadega, mis kindlustab kogu süsteemi mugava integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja toodete kasutamine kergendab ka parandamise ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
48,78 €
48,78 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast