Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409731 - DX3 3P B25 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409731 - DX3 3P B25 25KA - Legrand - DX3 3P B25 25KA - Legrand - 0
409731 - DX3 3P B25 25KA - Legrand
40,64 €
40,64 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P B25 25KA - Legrand
40,64 €
KKK ja lisateave

DX3 3P B25 25KA on BaltElec ülim toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest pisiasjadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 3P B25 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Produktsioonis kasutatud ressursid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad ajalise ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 3P B25 25KA kasutamist rasketes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P B25 25KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P B25 25KA väljatöötamisel pöörati teravat tähelepanu ohutusnormidele. Vastavus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsemeetmetega, mis ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3 3P B25 25KA on loodud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged suunised ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 3P B25 25KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle spetsifikatsioonidele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle parimaks ettevõtete valikuks kes soovivad kasutatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

DX3 3P B25 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P B25 25KA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P B25 25KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 3P B25 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See viitab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 3P B25 25KA by Legrand on tõhus ja efektiivne lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne integreerimine ja kontroll ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta e-pood atraktiivse hinnaga DX3 3P B25 25KA ja veenduda selle 40.64 € garanteeritud kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P B25 25KA (409731) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P B25 25KA peamised eelarvamused?

    Toote olulised toetused hõlmavad selle märkimisväärset efektiivsust, pikemat eluepikkust ning vastavust uusimatele ohutus- ja kvaliteedinõuetele. Seade on erinev ka lihtsustatud kasutamise käepärasuse ja tehnilise teenindamise seisukohast.

  • Millised on toote seadme iseloomustused?

    Tehnoloogilised tunnused võivad mudelist sõltuvalt olla erinevad, kuid peamine fookus pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, mahutavusele, elektrienergiale ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema info saamiseks uurige toote inseneri dokumentatsiooni või informatsiooni selgitusi.

  • Milliste ülesannetega saab DX3 3P B25 25KA suudab?

    Toode saab edukalt suudab selliste kohustustega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes majandusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised aspektid eristavad instrumenti konkurentidest?

    DX3 3P B25 25KA firmalt Legrand torkab silma sarnaste toodete seas tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste kasutamisele ja vastavusele rangetele Euroopa määrustele. See teeb sellest kindla valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P B25 25KA kuluarve ja kas soodustused on võimalikud?

    Maksumus on 40.64 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada hinnalangust. Käi registreerimisel meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas DX3 3P B25 25KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele kvaliteedi tagatise. Garantiiaja tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubaväljaandest ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või saada ühendust meie klientide toega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P B25 25KA kohalevedu?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kullerteenust ja kauba vastu saamist meie müügikohast. Tarne tingimused ja maksumus sõltuvad teie piirkonnast ja valituks osutunud kauba sissevõtmise viisist.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada DX3 3P B25 25KA?

    Kasutamisaja pikendamiseks on eluline perioodiliselt läbi viia instrumentaalne hooldus. Pidage kinni valmistajafirma nõuandeid seadme hooldamiseks ja korraldage vajalikke ennetavaid töid sobival ajal.

  • Kas DX3 3P B25 25KA võib integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, instrument on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb neist efektiivse lahenduse tootmissektori parandamiseks ja laiendamiseks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 3P B25 25KA teiste Legrand lahendustega?

    Tööstustooted on välja töötatud ühtset ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand lahendustega ja lahendustega, mis kinnitab kogu süsteemi kiire integreerimise ja töötamise. Sama tootja aparaatide kasutamine muudab lihtsamaks ka hooldust ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
40,64 €
40,64 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast