Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409730 - DX3 3P B20 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409730 - DX3 3P B20 25KA - Legrand - DX3 3P B20 25KA - Legrand - 0
409730 - DX3 3P B20 25KA - Legrand
37,11 €
37,11 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P B20 25KA - Legrand
37,11 €
KKK ja lisateave

DX3 3P B20 25KA on BaltElec tipptasemel toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest väikestele asjadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja toimivust.

Peamised omadused DX3 3P B20 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Ehitusel kasutatud ainet ja läbimõeldud välimus tagavad kestva ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 3P B20 25KA kasutamist keerulistes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P B20 25KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P B20 25KA välja töötamisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvameetmetele. Ühtimine rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3 3P B20 25KA on ehitatud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged manualid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 3P B20 25KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Tänu iseärasustele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle kõige paremaks ettevõtetele kes planeerivad rakendatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 3P B20 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P B20 25KA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P B20 25KA, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 3P B20 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See näitab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka ümbrusele.

DX3 3P B20 25KA by Legrand on soliidne ja mõjus lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne monteerimine ja puhastus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle parimaks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta hüljamata võimalust osta elektroonikakeskus soodsaima hinnaga DX3 3P B20 25KA ja veenduda selle 37.11 € garanteeritud kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P B20 25KA (409730) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P B20 25KA peamised tugipunktid?

    Toote esmaste tugevused hõlmavad selle esmaklassilist tõhusust, kauakestvat elutsüklit ning vastavust aktuaalsetele kaitsemeetmete- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade tõuseb esile ka lihtsasti kasutatava hooldamise ja hooldustööde vaatenurgast.

  • Millised on toote tehnoloogilised iseloomustused?

    Tehnoloogilised parameetrid võivad klassides erinevalt varieeruda, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 omadustele, jõudlusele, elektrienergiale ja suurustele. Täpsema arvustuse saamiseks pöörduge toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või ülevaate selgitusi.

  • Milliste ülesannete saab DX3 3P B20 25KA lahendab?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised omadused eristavad eset asendustest?

    DX3 3P B20 25KA firmalt Legrand toob esile turuliidrite seas tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate teostamisele ja vastavusele tõsistele Euroopa normidele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P B20 25KA turuhind ja kas diskontod on võimalikud?

    Hinnakujundus on 37.11 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada hinnaalandust. Liitu meie uudisleht, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 3P B20 25KA-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele garantiitingimuse. Kaitsegarantii tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt brändist ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või leida kontakti ühendust meie teenindustoega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P B20 25KA üleandmine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kohaletoomist ja kauba läbivaatamist meie kauplusest. Transpordi tingimused ja maksumus sõltuvad teie tsoonist ja välja valitud kauba omastamise moodusest.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3 3P B20 25KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on oluline pidevalt läbi viia mehhaaniline hooldus. Järgides tootefirma juhiseid seadme hoolduse läbiviimiseks ja sooritage vajalikke ennetust ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3 3P B20 25KA suudab integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, instrument on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb sellest kasuliku lahenduse tootmisliini täiustamiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 3P B20 25KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Aparaat on välja töötatud ühtset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand aparaatidega ja ühikutega, mis andev kogu süsteemi sujuva integreerimise ja toimimise. Sama tootja komponentide kasutamine kergendab ka hoolduse ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
37,11 €
37,11 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast