Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409728 - DX3 3P B10 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409728 - DX3 3P B10 25KA - Legrand - DX3 3P B10 25KA - Legrand - 0
409728 - DX3 3P B10 25KA - Legrand
35,34 €
35,34 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P B10 25KA - Legrand
35,34 €
KKK ja lisateave

DX3 3P B10 25KA on BaltElec superior toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest pisiasjadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja toimivust.

Peamised omadused DX3 3P B10 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Valmistamises kasutatud ainet ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad korraliku ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 3P B10 25KA kasutamist rasketes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P B10 25KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P B10 25KA kavandamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Vastavus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 3P B10 25KA on arendatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged määrused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 3P B10 25KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele spetsifikatsioonidele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle õigeks ettevõtete valikuks kes püüavad saavutada integreeritavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 3P B10 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P B10 25KA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P B10 25KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3 3P B10 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See väidab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka ökoloogiale.

DX3 3P B10 25KA by Legrand on veatu ja praktiline lahendus DX3 tegijatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne monteerimine ja ekspluateerimine ning lai teeninduspiirkond muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta unustamata võimalust osta e-pood mõistliku hinnaga DX3 3P B10 25KA ja veenduda selle 35.34 € paremas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P B10 25KA (409728) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P B10 25KA peamised tugevused?

    Toote kaalukad positiivsed küljed hõlmavad selle märkimisväärset toimekust, kestvat kasutusiga ning vastavust moodsa turvameetmete- ja kvaliteetnormidele. Seade paistab teistest ka lihtsustatud töökindluse ja remondi arvestades.

  • Millised on toote tehnika omaduste?

    Tehniliste omaduste võivad tüüpide kaupa muutuma, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 funktsionaalsusele, jõule, toiteallika pinge ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema kirjelduse saamiseks kontrollige toote inseneri dokumentatsiooni või esituse vastu.

  • Milliste rollidega saab DX3 3P B10 25KA läbi viia?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tootmisprotsessid.

  • Millised omadusjooned panevad silma paistma objekti võrdlevatest mudelitest?

    DX3 3P B10 25KA firmalt Legrand toob esile rivaalide piirkonnas tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste rakendusele ja vastavusele tõsistele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest kindlustatud valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P B10 25KA rahaline väärtus ja kas hinnaalennused on võimalikud?

    Hinnatase on 35.34 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada sooduspakkumist. Telli end meie uudisinfo, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3 3P B10 25KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, kaubatootja annab tootele kaupade garantii. Kvaliteedi garantii tingimused võivad varieeruda sõltuvalt brändist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või leida kontakti ühendust meie klienditoe teenusega, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P B10 25KA tarne?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba läbivaatamist meie kauplusest. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on seotud teie piirkonnast ja valitud kauba omastamise meetodist.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3 3P B10 25KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on tarvilik pidevalt läbi viia mehhaaniline hooldus. Pidage kinni valmistajafirma eeskirju seadme käitlemiseks ja korraldage vajalikke ennetavaid toiminguid kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas DX3 3P B10 25KA on võimeline integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, komplekt on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 eeskirjadega. See teeb nimetatud tõhusa lahenduse tootmisliinide täiustamiseks ja suurendamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3 3P B10 25KA teiste Legrand lahendustega?

    Mehhanism on välja töötatud komplektset ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand aparaatidega ja komponentidega, mis kindlustab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja töökindluse. Sama tootja seadmete kasutamine aitab ka remondi ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
35,34 €
35,34 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast