Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409722 - DX3 2P B63 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409722 - DX3 2P B63 25KA - Legrand - DX3 2P B63 25KA - Legrand - 0
409722 - DX3 2P B63 25KA - Legrand
49,18 €
49,18 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P B63 25KA - Legrand
49,18 €
KKK ja lisateave

DX3 2P B63 25KA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest pisiasjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 2P B63 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Produktsioonis kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad eluea ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 2P B63 25KA kasutamist rasket ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P B63 25KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P B63 25KA projekteerimisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvaküsimustele. Sobivus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemeetmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 2P B63 25KA on kujundatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged määrused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 2P B63 25KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse omaseid jooni saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle ideaalseks ettevõtetele vajalikuks kes püüavad integreeritavate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3 2P B63 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P B63 25KA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P B63 25KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. DX3 2P B63 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See väidab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka keskkonnale.

DX3 2P B63 25KA by Legrand on soliidne ja võimas lahendus DX3 praktikutele. Kõrged seadme- omadused, lihtne ülespanek ja ülevaatus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta loobumata võimalust osta veebipood soodsa hinnaga DX3 2P B63 25KA ja veenduda selle 49.18 € usaldusväärses kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P B63 25KA (409722) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P B63 25KA peamised eelised?

    Toote keskse tugevused hõlmavad selle kõrget efektiivsust, kauakestvat kasutamisaega ning vastavust aktuaalsetele usaldusväärsuse- ja standarditele. Seade torkab esile ka sõbraliku kasutamise ja teenindamise aspektist.

  • Millised on toote tehnoloogilised tunnused?

    Tootmistehnilised indeksid võivad seeriati diferentseeruma, kuid fookus pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, energiatarbele, pingetegurile ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema informatsiooni saamiseks pöörduge toote mehaanilised dokumentatsiooni või analüüsi sisu.

  • Milliste kohustustega saab DX3 2P B63 25KA jagab?

    Toode saab edukalt lahendab selliste kohustustega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised erilised tunnused eraldavad toodet konkurentidest?

    DX3 2P B63 25KA firmalt Legrand torkab silma vastaste kategoorias tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste teostamisele ja vastavusele tõsistele Euroopa kohustustele. See teeb sellest kindlustatud valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P B63 25KA turuhind ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Rahakulu on 49.18 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle kauba puhul saada allahindlust. Pane ennast kirja meie uudisleht, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 2P B63 25KA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele garantiiaja. Kaitsegarantii tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubamärgist ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või ühendust otsida ühendust meie kliendihooldusega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P B63 25KA transport?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise viise, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba vastu saamist meie ettevõttest. Saate tingimused ja maksumus on seotud teie asukoha ja kõige sobivama kauba omandamise vormist.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 2P B63 25KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on oluline perioodiliselt läbi viia instrumentaalne hooldus. Seadke esikohale tootefirma juhendit seadme hoolduseks ja viige lõpule vajalikke ennetustegevusi õigeaegselt.

  • Kas DX3 2P B63 25KA on võimalik integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, üksus on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb neist lihtsa lahenduse protsesside moderniseerimiseks ja laiendamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3 2P B63 25KA teiste Legrand lahendustega?

    Tööstustooted on välja töötatud täielikku ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand lahendustega ja seadmete osadega, mis andev kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja toimimise. Sama tootja komplektide kasutamine võimaldab ka teenindust ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
49,18 €
49,18 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast