Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409721 - DX3 2P B50 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409721 - DX3 2P B50 25KA - Legrand - DX3 2P B50 25KA - Legrand - 0
409721 - DX3 2P B50 25KA - Legrand
50,07 €
50,07 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P B50 25KA - Legrand
50,07 €
KKK ja lisateave

DX3 2P B50 25KA on BaltElec parim toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest detailidele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 2P B50 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise range nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud algosad ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad pikema ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 2P B50 25KA kasutamist keerulistes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P B50 25KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P B50 25KA välja mõtlemisel pöörati suurt tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 2P B50 25KA on disainitud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 2P B50 25KA leiab erinevates tööstusharudes. Kuna selle iseärasustele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle soodsaks valikuks kes tahavad juurutatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 2P B50 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P B50 25KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P B50 25KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 2P B50 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See kinnitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka loodusele.

DX3 2P B50 25KA by Legrand on veatu ja ressursisäästlik lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne paigutamine ja ülevaatus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta märkamata võimalust osta elektroonikapood mõistliku hinnaga DX3 2P B50 25KA ja veenduda selle 50.07 € kõrges kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P B50 25KA (409721) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P B50 25KA peamised eelised?

    Toote peamised eelised hõlmavad selle parimat toime, kestvat kasutusiga ning vastavust nüüdisaegsetele kindlus- ja standarditele. Seade eristub teistest ka sõbraliku töökindluse ja korrashoiu arvestades.

  • Millised on toote tehnoloogia faktorid?

    Tehnoloogilised iseloomustused võivad versioonide kaupa eristuma, kuid keskendumine pööratakse DX3 operatsioonidele, võimekusele, elektrienergiale ja füüsilisele ulatusele. Täpsema selgituse saamiseks kontrollige toote tootmistehnilised dokumentatsiooni või ülevaate avaldust.

  • Milliste funktsioonidega saab DX3 2P B50 25KA hakkama?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised omadused defineerivad eksponenti võrreldavatest toodetest?

    DX3 2P B50 25KA firmalt Legrand silma paistab turuliidrite seas tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide rakendamisele ja vastavusele karmidele Euroopa direktiividele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku ametialaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P B50 25KA hindumus ja kas hinnaalennused on võimalikud?

    Rahakulu on 50.07 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada hinnasoodust. Pane end kirja meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 2P B50 25KA-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, toote valmistaja annab tootele kvaliteedi tagatise. Garantiiaja tingimused võivad varieeruda sõltuvalt kaubamärgist ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või leida kontakti ühendust meie teenindustoega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P B50 25KA edastamine?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kohaletoomist ja kauba omaksvõttu meie kauplusest. Saate tingimused ja maksumus seisnevad teie asukoha ja eelistatud kauba saamise variandist.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 2P B50 25KA?

    Kasutamisaja pikendamiseks on esmatähtis korduvasti läbi viia masina hooldus. Järgige hoolikalt tootja juhiseid seadme korraldamiseks ja sooritage vajalikke ennetustööd etteantud ajal.

  • Kas DX3 2P B50 25KA on kohane integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, instrument on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb sellise praktilise lahenduse sektori renoveerimiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 2P B50 25KA teiste Legrand komponentidega?

    Kaup on välja töötatud täiuslikku ühilduvust märgates koos teiste Legrand mehhanismidega ja lahendustega, mis loob kogu süsteemi kiire integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja mehhanismide kasutamine parandab ka parandamise ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
50,07 €
50,07 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast