Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409719 - DX3 2P B32 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409719 - DX3 2P B32 25KA - Legrand - DX3 2P B32 25KA - Legrand - 0
409719 - DX3 2P B32 25KA - Legrand
28,28 €
28,28 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P B32 25KA - Legrand
28,28 €
KKK ja lisateave

DX3 2P B32 25KA on BaltElec tipptasemel toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest detailidele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja töökust.

Peamised omadused DX3 2P B32 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud välimus tagavad veniva ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 2P B32 25KA kasutamist rasketel ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P B32 25KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P B32 25KA välja mõtlemisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsemehhanismide, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3 2P B32 25KA on tehtud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 2P B32 25KA on levinud erinevates tööstusharudes. Tänu omadustele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle täiuslikuks variandiks kes otsivad kasutatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 2P B32 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P B32 25KA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P B32 25KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 2P B32 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See deklarerib, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka loodusele.

DX3 2P B32 25KA by Legrand on veatu ja efektiivne lahendus DX3 praktikutele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne korraldamine ja ekspluateerimine ning lai teeninduspiirkond muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikaseadmete pood soodsaimaga hinnaga DX3 2P B32 25KA ja veenduda selle 28.28 € paremas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P B32 25KA (409719) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P B32 25KA peamised plussid?

    Toote tugevad voorused hõlmavad selle parimat toimekust, pikendatud teenindusiga ning vastavust kaasaegsetele julgeoleku- ja kvaliteedistandarditele. Seade on erinev ka lihtsustatud kasutamise lihtsuse ja korrashoiu lähtudes.

  • Millised on toote mehaanilised kirjeldused?

    Spetsifikatsioonid näitajad võivad klassides erinevalt varieeruda, kuid keskendumine pööratakse DX3 toimingutele, efektiivsusele, toitepinge ja välismõõtmetele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks kontrollige toote tehnilise dokumentatsiooni või esituse kohta.

  • Milliste kohustustega saab DX3 2P B32 25KA lahendab?

    Toode saab edukalt toimetada selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt elluviimiseks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised erilised tunnused defineerivad artiklit analoogidest?

    DX3 2P B32 25KA firmalt Legrand tõuseb silma konkurentide raames tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite juurutamisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa kohustustele. See teeb sellest stabiilse valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P B32 25KA kulu ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Hinnaseis on 28.28 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnasoodustust. Lisa tellimus meie uudiskiri, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas DX3 2P B32 25KA-le kehtib garantii?

    Jah, tootja annab tootele toote garantii. Vastutuse garanti tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt kaubamärgiloost ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiiga või saata ühendust meie klienditeenindusega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P B32 25KA kohalesaatmine?

    Pakume hulgaliselt kohaletoimetamise variante, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba kättesaamist meie kauplusest. Edastamise tingimused ja maksumus on tingitud teie kohast ja välja valitud kauba omandamise metoodikast.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 2P B32 25KA?

    Teenindusaja pikendamiseks on oluline püsivalt läbi viia toote hooldus. Järgige hoolikalt valmistajafirma soovitusi seadme hoolitsemiseks ja teostage vajalikke ennetustöid sobival ajal.

  • Kas DX3 2P B32 25KA on antud integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, vidin on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb neist mugava lahenduse tootmisüksuste parandamiseks ja täiendamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 2P B32 25KA teiste Legrand lahendustega?

    Mehhanism on välja töötatud komplektset ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand komplektidega ja sektori osadega, mis kindlustab kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja toimimise. Sama tootja mehhanismide kasutamine aitab ka remondi ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
28,28 €
28,28 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast