Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409718 - DX3 2P B25 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409718 - DX3 2P B25 25KA - Legrand - DX3 2P B25 25KA - Legrand - 0
409718 - DX3 2P B25 25KA - Legrand
27,09 €
27,09 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P B25 25KA - Legrand
27,09 €
KKK ja lisateave

DX3 2P B25 25KA on BaltElec ülim toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest peensustele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 2P B25 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Ehitusel kasutatud substraadid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad ajalise ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 2P B25 25KA kasutamist töötingimustes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P B25 25KA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P B25 25KA loomisel pöörati hoolikat tähelepanu turvaküsimustele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 2P B25 25KA on väljatöötatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 2P B25 25KA leiab erinevates tööstusharudes. Oma eripäradele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle optimaalseks otsuseks kes planeerivad omandatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

DX3 2P B25 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P B25 25KA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P B25 25KA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P B25 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See väidab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 2P B25 25KA by Legrand on kvaliteetne ja efektiivne lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne ülespanek ja korraldus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta märkamata võimalust osta BaltElec soodsaima hinnaga DX3 2P B25 25KA ja veenduda selle 27.09 € garanteeritud kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P B25 25KA (409718) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P B25 25KA peamised tugipunktid?

    Toote tugevad positiivsed küljed hõlmavad selle esmaklassilist saavutust, pikendatud eluepikkust ning vastavust uusimatele julgeoleku- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade paistab teistest ka lihtsustatud töökindluse ja korrashoiu poolest.

  • Millised on toote tehnika indeksid?

    Tehnoloogilised tunnused võivad versioonide kaupa vahelduda, kuid peamine fookus pööratakse DX3 toimingutele, energiakasutusele, elektrilise potentsiaali ja gabariitidele. Täpsema ülevaate saamiseks otsige toote tehniliste dokumentatsiooni või andmestiku juure.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 2P B25 25KA läbi viia?

    Toode saab edukalt lahendab selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised aspektid teevad unikaalseks objekti analoogidest?

    DX3 2P B25 25KA firmalt Legrand on märgatav paralleelsete rühmas tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide kasutusel ja vastavusele kõrgetele Euroopa normidele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P B25 25KA turuhind ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Kogukulu on 27.09 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt müügiüritusi, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada hinnasoodustust. Telli end meie meiliseade, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas DX3 2P B25 25KA-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele tagatise võimaluse. Tagatise tingimused võivad erinev olla sõltuvalt kaubamärgist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või leida kontakti ühendust meie teenindustoega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P B25 25KA kättetoimetamine?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba läbivaatamist meie kauplusest. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on seotud teie elukohast ja valitu kauba omandamise korrast.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada DX3 2P B25 25KA?

    Tööea pikendamiseks on oluline perioodiliselt läbi viia toote hooldus. Vastavalt valmistajafirma käske seadme käsitlemiseks ja viige läbi vajalikke ennetavaid töid ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 2P B25 25KA on võimalik integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, mehhanism on vaevata integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb sellise kompleksse lahenduse tehnoloogiliste täiustamiseks ja suurendamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3 2P B25 25KA teiste Legrand toodetega?

    Toodang on välja töötatud toimetulekut ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand komponentidega ja seadmete osadega, mis kinnitab kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja komponentide kasutamine kehtestab ka remondi ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
27,09 €
27,09 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast