Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409717 - DX3 2P B20 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409717 - DX3 2P B20 25KA - Legrand - DX3 2P B20 25KA - Legrand - 0
409717 - DX3 2P B20 25KA - Legrand
24,73 €
24,73 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P B20 25KA - Legrand
24,73 €
KKK ja lisateave

DX3 2P B20 25KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest peensustele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 2P B20 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Valmimises kasutatud komponendid ja läbimõeldud välimus tagavad püsiva ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3 2P B20 25KA kasutamist äärmuslikes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P B20 25KA tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P B20 25KA projekteerimisel pöörati hoolikat tähelepanu turvaküsimustele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 2P B20 25KA on loodud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged juhised ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3 2P B20 25KA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Arvestades omadustele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle optimaalseks ettevõtetele kes otsivad kasutatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 2P B20 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P B20 25KA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P B20 25KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 2P B20 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See deklarerib, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka loodusele.

DX3 2P B20 25KA by Legrand on veatu ja praktiline lahendus DX3 tundjatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne paigutamine ja ülevaatus ning lai rakendusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta kasutamata võimalust osta e-pood soodsa hinnaga DX3 2P B20 25KA ja veenduda selle 24.73 € usaldusväärses kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P B20 25KA (409717) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P B20 25KA peamised eelised?

    Toote keskse toetused hõlmavad selle parimat efektiivsuse, kestvat teenindusiga ning vastavust kaasaegsetele julgeoleku- ja nõuetele. Seade on erinev ka kergesti kasutatava töökindluse ja remondi aspektist.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid parameetrid?

    Seadme parameetrid võivad tüübit sõltuvalt eristuma, kuid prioriteet pööratakse DX3 rakendustele, energiakasutusele, pingelisele koormusele ja gabariitidele. Täpsema kirjelduse saamiseks tutvuge toote tehnoloogia dokumentatsiooni või kirjelduse poole.

  • Milliste ülesannete saab DX3 2P B20 25KA saavutada?

    Toode saab edukalt lahendab selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised iseloomujooned eraldavad instrumenti sarnastest toodetest?

    DX3 2P B20 25KA firmalt Legrand silma paistab vastaste kategoorias tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide integreerimisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa normidele. See teeb sellest pikaajalise valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P B20 25KA kuluarve ja kas diskontod on võimalikud?

    Turuhind on 24.73 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt promotsioone, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnalõiget. Lisa tellimus meie infokiri, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas DX3 2P B20 25KA-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, toote valmistaja annab tootele kvaliteedi tagatise. Kaitsegarantii tingimused võivad varieeruda sõltuvalt kaubamärgist ja teatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või küsida ühendust meie klientide toega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P B20 25KA kohaletoimetamine?

    Pakume erinevaid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kullerteenust ja kauba kättesaamist meie müügikohast. Jõudmise tingimused ja maksumus on seotud teie tsoonist ja valitud kauba omandamise vormist.

  • Kuidas õigesti hooldada DX3 2P B20 25KA?

    Kasutamisaja pikendamiseks on ülitähtis püsivalt läbi viia tehniline hooldus. Vastavalt tootja poolt nõuandeid seadme hoolitsemiseks ja teostage vajalikke ennetavaid meetmeid ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 2P B20 25KA võib integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, seade on vaevata integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 parameetritega. See teeb neist lihtsa lahenduse tootmisliinide renoveerimiseks ja suurendamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 2P B20 25KA teiste Legrand üksustega?

    Toode on välja töötatud laialdast ühilduvust eeldades koos teiste Legrand üksustega ja sektori osadega, mis kindlustab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja aparaatide kasutamine kiirendab ka korrastamise ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
24,73 €
24,73 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast