Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409716 - DX3 2P B16 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409716 - DX3 2P B16 25KA - Legrand - DX3 2P B16 25KA - Legrand - 0
409716 - DX3 2P B16 25KA - Legrand
23,56 €
23,56 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P B16 25KA - Legrand
23,56 €
KKK ja lisateave

DX3 2P B16 25KA on BaltElec eliit toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest detailidele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 2P B16 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise range nõudeid. Valmimises kasutatud ressursid ja läbimõeldud kujundus tagavad pikaajalise ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 2P B16 25KA kasutamist keerulistes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P B16 25KA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P B16 25KA komplekteerimisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 2P B16 25KA on väljatöötatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged käskkirjad ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 2P B16 25KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse spetsifikatsioonidele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle optimaalseks lahenduseks kes planeerivad omandatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3 2P B16 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P B16 25KA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P B16 25KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 2P B16 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See osutab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka keskkonnale.

DX3 2P B16 25KA by Legrand on veatu ja toimiv lahendus DX3 tundjatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne asetamine ja teenindus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta vältimatta võimalust osta interneti kauplus väärtusliku hinnaga DX3 2P B16 25KA ja veenduda selle 23.56 € suures kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P B16 25KA (409716) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P B16 25KA peamised eelarvamused?

    Toote tugevad positiivsed aspektid hõlmavad selle esmaklassilist toimimist, kestvat eluepikkust ning vastavust tipptasemel ohutuse ja kvaliteetnormidele. Seade eristub teistest ka lihtsustatud kasutamise hõlpsuse ja teenindamise aspektist.

  • Millised on toote tehniliste omaduste?

    Tootmistehnilised indeksid võivad seeriati diferentseeruma, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 võimalustele, võimekusele, elektrivoolule ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema informatsiooni saamiseks jälgige toote mehaanilised dokumentatsiooni või näitajate sisu.

  • Milliste toimingutega saab DX3 2P B16 25KA lahendab?

    Toode saab edukalt jagab selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööprotsessid.

  • Millised omadusjooned eraldavad instrumenti võrreldavatest toodetest?

    DX3 2P B16 25KA firmalt Legrand eristub teis(t)e tootjate seas tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate töölepanekule ja vastavusele täituvatele Euroopa seadustele. See teeb sellest vastupidava valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P B16 25KA hindumus ja kas soodustused on võimalikud?

    Turuhind on 23.56 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada allahindlust. Liitu meie teadete leht, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas DX3 2P B16 25KA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, valmistaja annab tootele kvaliteedi tagatise. Kaitsegarantii tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubaväärtusest ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või küsida ühendust meie teenindustoega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P B16 25KA jõudmine?

    Pakume mitmekesiseid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba kättesaamist meie müügipunktist. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus sõltuvad teie regioonist ja eelistatud kauba omastamise meetodist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 2P B16 25KA?

    Kasutamisaja pikendamiseks on eluline perioodiliselt läbi viia instrumentaalne hooldus. Kohandudes tootja poolt juhiseid seadme käitlemiseks ja sooritage vajalikke ennetavaid toiminguid ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3 2P B16 25KA on kohane integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, üksus on vaevata integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb sellise sobiva lahenduse tootmisliini kasutuselevõtmiseks ja laiendamiseks.

  • Kui rahuldavalt sobib DX3 2P B16 25KA teiste Legrand üksustega?

    Seade on välja töötatud komplektset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand seadmete ja sektori osadega, mis pakub kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja kindluse. Sama tootja aparaatide kasutamine soodustab ka hoolduse ja remonti.

Hiljuti vaadatud
23,56 €
23,56 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast