Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409715 - DX3 2P B10 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409715 - DX3 2P B10 25KA - Legrand - DX3 2P B10 25KA - Legrand - 0
409715 - DX3 2P B10 25KA - Legrand
23,56 €
23,56 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P B10 25KA - Legrand
23,56 €
KKK ja lisateave

DX3 2P B10 25KA on BaltElec tipptasemel toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest väikestele asjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 2P B10 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Loomisel kasutatud substsantsid ja läbimõeldud planeerimine tagavad püsiva ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 2P B10 25KA kasutamist ekstreemsetes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P B10 25KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P B10 25KA arendamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvaprobleemidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 2P B10 25KA on planeeritud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged määrused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 2P B10 25KA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse tunnustele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle täiuslikuks ettevõtetele vajalikuks kes planeerivad integreeritavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 2P B10 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P B10 25KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P B10 25KA, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3 2P B10 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See deklarerib, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka keskkonnale.

DX3 2P B10 25KA by Legrand on veatu ja efektiivne lahendus DX3 meistritele. Kõrged seadme- omadused, lihtne ülespanek ja remont ning lai kasutusvõimalus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta hüljamata võimalust osta veebikaubamaja hea hinnaga DX3 2P B10 25KA ja veenduda selle 23.56 € usaldusväärses kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P B10 25KA (409715) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P B10 25KA peamised tugevused?

    Toote peamised tugipunktid hõlmavad selle silmapaistvat efektiivsust, pikaajalist kasutusiga ning vastavust moodsa turvameetmete- ja nõuetele. Seade eristub teistest ka intuitiivse hoolduse hõlbustamise ja hooldustööde mõttes.

  • Millised on toote tehniliste omadused?

    Spetsifikatsioonid omaduste võivad erinevates mudelites erineda, kuid tähtsus pööratakse DX3 funktsionaalsusele, tootlikkusele, elektrilise pinge ja välismõõtmetele. Täpsema detailide saamiseks vaadake toote seadme dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni vastu.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab DX3 2P B10 25KA hakkama?

    Toode saab edukalt lahendab selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised iseloomujooned teevad eriliseks objekti konkurentidest?

    DX3 2P B10 25KA firmalt Legrand paistab teis(t)e tootjate hulgas tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste teostamisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa määrustele. See teeb sellest pikaajalise valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P B10 25KA tasu ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Hinnatase on 23.56 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada hinnasoodustust. Pane ennast kirja meie meilileht, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas DX3 2P B10 25KA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele kaupade garantii. Toote garantii tingimused võivad muutuma sõltuvalt kaubamärgist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või küsida ühendust meie kliendihooldusega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P B10 25KA kohalevedu?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kulleriga toomist ja kauba sissevõtmist meie ladu. Tarne tingimused ja maksumus sõltuvad teie asukoha ja kõige sobivama kauba omandamise meetodist.

  • Kuidas õigesti hooldada DX3 2P B10 25KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on ülitähtis püsivalt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Pidades kinni tootja ettekirjutusi seadme hooldamise protsessiks ja korraldage vajalikke ennetustegevusi ettemääratud ajal.

  • Kas DX3 2P B10 25KA on võimekas integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, üksus on mugavalt integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb siis kompleksse lahenduse tootmissektori koosolekuteks ja juurdepääsuks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 2P B10 25KA teiste Legrand lahendustega?

    Aparaat on välja töötatud täpset ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand aparaatidega ja lisaosadega, mis võimaldab kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja kindluse. Sama tootja aparaatide kasutamine muudab lihtsamaks ka remondi ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
23,56 €
23,56 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast