Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409574 - DX3 DC 2P C63 16KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409574 - DX3 DC 2P C63 16KA - Legrand - DX3 DC 2P C63 16KA - Legrand - 0
409574 - DX3 DC 2P C63 16KA - Legrand
35,45 €
35,45 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 DC 2P C63 16KA - Legrand
35,45 €
KKK ja lisateave

DX3 DC 2P C63 16KA on BaltElec ülim toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest detailidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja töökust.

Peamised omadused DX3 DC 2P C63 16KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud materjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad kestva ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 DC 2P C63 16KA kasutamist rasketes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 DC 2P C63 16KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 DC 2P C63 16KA disainimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate turvasüsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 DC 2P C63 16KA on tehtud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged õpetused ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 DC 2P C63 16KA on populaarne erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele eripäradele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle kõige paremaks ettevõtete valikuks kes eelistavad kasutuses olevate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 DC 2P C63 16KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 DC 2P C63 16KA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 DC 2P C63 16KA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 DC 2P C63 16KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See kinnitab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ökoloogiale.

DX3 DC 2P C63 16KA by Legrand on kindel ja võimas lahendus DX3 tegijatele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne asetamine ja puhastus ning lai rakendusala muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta kasutamata võimalust osta online-pood konkurentsivõimelise hinnaga DX3 DC 2P C63 16KA ja veenduda selle 35.45 € ülimalt heas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 DC 2P C63 16KA (409574) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 DC 2P C63 16KA peamised eelised?

    Toote kandev tugevused hõlmavad selle esmaklassilist töövõimet, püsivat funktsionaalsuse ning vastavust moderne ohutus- ja kvaliteedi nõuetele. Seade on märkimisväärne ka lihtsa töötamise ja korrashoiu võrdluses.

  • Millised on toote inseneri spetsifikatsioonid?

    Seadme spetsifikatsioonid võivad mudeliti diferentseeruma, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 operatsioonidele, jõule, elektrilise pinge ja dimensioonidele. Täpsema info saamiseks saage teada toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või ülevaate poole.

  • Milliste kohustustega saab DX3 DC 2P C63 16KA toime?

    Toode saab edukalt saavutada selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised omadusjooned defineerivad vahendit teistest toodetest?

    DX3 DC 2P C63 16KA firmalt Legrand silma paistab turuliidrite seas tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate töölepanekule ja vastavusele täpsetele Euroopa reeglitele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 DC 2P C63 16KA maksumus ja kas diskontod on võimalikud?

    Maksumus on 35.45 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada hinnalõiget. Pane ennast kirja meie uudiskiri, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas DX3 DC 2P C63 16KA-le kehtib garantii?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele toote garantii. Kvaliteedigaranti tingimused võivad varieeruda sõltuvalt kaubamärgist ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või konsulteerida ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada põhjalikumat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 DC 2P C63 16KA üleandmine?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba läbivaatamist meie müügipunktist. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus sõltuvad teie elupiirkonnast ja välja valitud kauba omandamise metoodikast.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3 DC 2P C63 16KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on ülitähtis püsivalt läbi viia masina hooldus. Kohandudes tootja soovitusi seadme hoolduseks ja viige lõpule vajalikke ennetustöid kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas DX3 DC 2P C63 16KA on võimeline integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, masin on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb siis mugava lahenduse tootmisliini parandamiseks ja täiendamiseks.

  • Kui kuidas sobib DX3 DC 2P C63 16KA teiste Legrand komponentidega?

    Aparaat on välja töötatud täielikku ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand seadmete ja komplektidega, mis võimaldab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja lahenduste kasutamine parandab ka teenindust ja remonti.

Hiljuti vaadatud
35,45 €
35,45 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast