Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409573 - DX3 DC 2P C50 16KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409573 - DX3 DC 2P C50 16KA - Legrand - DX3 DC 2P C50 16KA - Legrand - 0
409573 - DX3 DC 2P C50 16KA - Legrand
29,46 €
29,46 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 DC 2P C50 16KA - Legrand
29,46 €
KKK ja lisateave

DX3 DC 2P C50 16KA on BaltElec preemium toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest pisiasjadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 DC 2P C50 16KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Loomisel kasutatud substsantsid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad veniva ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 DC 2P C50 16KA kasutamist äärmuslikes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 DC 2P C50 16KA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 DC 2P C50 16KA disainimisel pöörati erilist tähelepanu turvalisuse teemadele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3 DC 2P C50 16KA on planeeritud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 DC 2P C50 16KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Kuna selle omadustest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle kõige sobivamaks ettevõtete valikuks kes otsustavad integreeritavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 DC 2P C50 16KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 DC 2P C50 16KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 DC 2P C50 16KA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 DC 2P C50 16KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See osutab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 DC 2P C50 16KA by Legrand on tõestatud ja toimiv lahendus DX3 töötajatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne korraldamine ja korraldus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood taskukohase hinnaga DX3 DC 2P C50 16KA ja veenduda selle 29.46 € ülimalt heas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 DC 2P C50 16KA (409573) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 DC 2P C50 16KA peamised kasu?

    Toote keskse positiivsed aspektid hõlmavad selle kõrget saavutust, võimendatud eluea ning vastavust nüüdisaegsetele turvalisus- ja kvaliteedinõuetele. Seade eristub teistest ka lihtsalt kasutatava töötamise ja tehnilise teenindamise aspektist.

  • Millised on toote tehniliste tunnused?

    Tootmistehnilised iseloomustused võivad klassides eristuma, kuid fookus pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, energiakasutusele, elektrienergiale ja dimensioonidele. Täpsema kirjelduse saamiseks pöörduge toote tehnika dokumentatsiooni või tutvustuse vastu.

  • Milliste kohustustega saab DX3 DC 2P C50 16KA suudab?

    Toode saab edukalt saavutada selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt operatsiooniks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised omadused eraldavad eksponaati alternatiividest?

    DX3 DC 2P C50 16KA firmalt Legrand tõuseb silma turuliidrite kategoorias tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste arendamisele ja vastavusele rangetele Euroopa standarditele. See teeb sellest kindla valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 DC 2P C50 16KA hind ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Hind on 29.46 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada sooduspakkumist. Telli end meie postiteade, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 DC 2P C50 16KA-le kehtib garantii?

    Jah, kaubatootja annab tootele kvaliteedi tagatise. Garantiitingimuste tingimused võivad varieeruda sõltuvalt tootemargist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või leida ühendust meie teenindustoega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 DC 2P C50 16KA jõudmine?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise teid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba vastu saamist meie müügipunktist. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus muutuvad teie asukoha ja soovitava kauba omandamise moodusest.

  • Kuidas õigesti hooldada DX3 DC 2P C50 16KA?

    Eluaeg pikendamiseks on tähtis korduvasti läbi viia seadme hooldus. Järgige hoolikalt valmistaja soovitusi seadme käsitlemiseks ja korraldage vajalikke ennetamise tegevusi õigeaegselt.

  • Kas DX3 DC 2P C50 16KA on võimeline integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, seade on mugavalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb nimetatud kasuliku lahenduse tootmisprotsesside koosolekuteks ja kasvatamiseks.

  • Kui rahuldavalt sobib DX3 DC 2P C50 16KA teiste Legrand toodetega?

    Toode on välja töötatud täpset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand lahendustega ja komplektidega, mis kindlustab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja toodete kasutamine aitab ka teenindust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
29,46 €
29,46 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast