Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409572 - DX3 DC 2P C40 16KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409572 - DX3 DC 2P C40 16KA - Legrand - DX3 DC 2P C40 16KA - Legrand - 0
409572 - DX3 DC 2P C40 16KA - Legrand
25,77 €
25,77 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 DC 2P C40 16KA - Legrand
25,77 €
KKK ja lisateave

DX3 DC 2P C40 16KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest pisiasjadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja töökust.

Peamised omadused DX3 DC 2P C40 16KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Tootmises kasutatud algosad ja läbimõeldud planeerimine tagavad pika ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 DC 2P C40 16KA kasutamist äärmuslikes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 DC 2P C40 16KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 DC 2P C40 16KA komplekteerimisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvameetmetele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3 DC 2P C40 16KA on loodud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged manualid ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 DC 2P C40 16KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Arvestades selle eripäradest saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle kõige sobivamaks lahenduseks ettevõtetele kes planeerivad integreeritavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 DC 2P C40 16KA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 DC 2P C40 16KA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 DC 2P C40 16KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 DC 2P C40 16KA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See tähendab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 DC 2P C40 16KA by Legrand on tõhus ja kasulik lahendus DX3 tundjatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne korraldamine ja hooldus ning lai rakendusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta unustamata võimalust osta interneti kauplus soodsaimaga hinnaga DX3 DC 2P C40 16KA ja veenduda selle 25.77 € paremas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 DC 2P C40 16KA (409572) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 DC 2P C40 16KA peamised tugisambad?

    Toote kaalukad eelised hõlmavad selle ülimat tõhusust, püsivat eluea ning vastavust tänapäevastele usaldusväärsuse- ja kvaliteedi nõuetele. Seade eristub teistest ka kergesti kasutatava töökindluse ja järelevalve läbi.

  • Millised on toote tehnilised iseloomustused?

    Seadme iseloomustused võivad erinevates mudelites erinevalt varieeruda, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 funktsionaalsusele, mahutavusele, elektrienergiale ja ruumilistele parameetritele. Täpsema teabe saamiseks tutvuge toote seadme dokumentatsiooni või dokumendi kohta.

  • Milliste kohustustega saab DX3 DC 2P C40 16KA suudab?

    Toode saab edukalt toime selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised aspektid panevad silma paistma artiklit teistest toodetest?

    DX3 DC 2P C40 16KA firmalt Legrand paistab sarnaste toodete raames tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnovõimaluste integreerimisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest stabiilse valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 DC 2P C40 16KA rahaline väärtus ja kas soodustused on võimalikud?

    Kogukulu on 25.77 €. Meie e-poes korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada soodustust. Telli meie infokiri, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 DC 2P C40 16KA-le kehtib tagatis?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele tagatise võimaluse. Garantiiaja tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt brändist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või ühendust otsida ühendust meie kliendisuhetega, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 DC 2P C40 16KA kohalesaatmine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba läbivaatamist meie müügikohast. Kohalevedamise tingimused ja maksumus kajastavad teie elukohast ja eelistatud kauba omandamise korrast.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 DC 2P C40 16KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on esmatähtis korduvasti läbi viia tehniline hooldus. Järgides valmistaja nõuandeid seadme käsitlemiseks ja sooritage vajalikke ennetustegevusi ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 DC 2P C40 16KA on võimekas integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, üksus on kiiresti integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb antud lihtsa lahenduse tootmisprotsesside täiustamiseks ja täiendamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3 DC 2P C40 16KA teiste Legrand lahendustega?

    Tööstustooted on välja töötatud täielikku ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand vidinatega ja elementidega, mis võimaldab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja korrektuse. Sama tootja võimaluste kasutamine parandab ka korrastamise ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
25,77 €
25,77 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast