Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409570 - DX3 DC 2P C25 16KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409570 - DX3 DC 2P C25 16KA - Legrand - DX3 DC 2P C25 16KA - Legrand - 0
409570 - DX3 DC 2P C25 16KA - Legrand
22,56 €
22,56 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 DC 2P C25 16KA - Legrand
22,56 €
KKK ja lisateave

DX3 DC 2P C25 16KA on BaltElec parim toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest pisidetailidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja toimivust.

Peamised omadused DX3 DC 2P C25 16KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Produktsioonis kasutatud ainet ja läbimõeldud välimus tagavad pikema ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 DC 2P C25 16KA kasutamist äärmuslikes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 DC 2P C25 16KA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 DC 2P C25 16KA väljatöötamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu ohutusstandarditele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 DC 2P C25 16KA on planeeritud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged määrused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 DC 2P C25 16KA leiab erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele eripäradest saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle soodsaks ettevõtete jaoks kes otsivad kasutuses olevate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 DC 2P C25 16KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 DC 2P C25 16KA on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 DC 2P C25 16KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 DC 2P C25 16KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See tähistab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3 DC 2P C25 16KA by Legrand on turvaline ja tulus lahendus DX3 töötajatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne ülespanek ja ekspluateerimine ning lai teeninduspiirkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta unustamata võimalust osta interneti kauplus väärtusliku hinnaga DX3 DC 2P C25 16KA ja veenduda selle 22.56 € garanteeritud kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 DC 2P C25 16KA (409570) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 DC 2P C25 16KA peamised positiivsed küljed?

    Toote olulised tugevused hõlmavad selle parimat optimaalsust, kauakestvat eluepikkust ning vastavust moderne ohutuse ja kvaliteedi nõuetele. Seade torkab esile ka sõbraliku kasutamise ja tehnilise teenindamise poolest.

  • Millised on toote tehnilised kirjeldused?

    Tehnilised parameetrid võivad tüüpide kaupa erinevalt varieeruda, kuid prioriteet pööratakse DX3 võimalustele, võimsusele, toitepinge ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks konsulteerige toote tootmistehnilised dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni vastu.

  • Milliste toimingutega saab DX3 DC 2P C25 16KA läbi viia?

    Toode saab edukalt jagab selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised iseloomujooned defineerivad toodet asendustest?

    DX3 DC 2P C25 16KA firmalt Legrand tõuseb esile turuliidrite hulgas tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste kasutussevõtmisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa nõuetele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 DC 2P C25 16KA summa ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Maksumus on 22.56 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt promotsioone, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada diskontot. Telli end meie uudisinfo, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 DC 2P C25 16KA-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, varustaja annab tootele toote garantii. Vastutuse garanti tingimused võivad erineda sõltuvalt brändinimest ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või ühendust võtta ühendust meie klienditeenindusega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 DC 2P C25 16KA edastamine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kulleriga toomist ja kauba kättesaamist meie ladu. Kohalevedamise tingimused ja maksumus kajastavad teie kohast ja eelistatud kauba omandamise süsteemist.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 DC 2P C25 16KA?

    Kasutamisaja pikendamiseks on vajalik pidevalt läbi viia toote hooldus. Järgige tootefirma ettekirjutusi seadme hooldamiseks ja viige läbi vajalikke ennetamise tegevusi sobival ajal.

  • Kas DX3 DC 2P C25 16KA võib integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, seade on vaevata integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb siis praktilise lahenduse tootmisliini koosolekuteks ja suurendamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 DC 2P C25 16KA teiste Legrand aparaatidega?

    Komplekt on välja töötatud laialdast ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand seadmete ja elementidega, mis kindlustab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja võimaluste kasutamine kergendab ka jälgimist ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
22,56 €
22,56 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast