Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409569 - DX3 DC 2P C20 16KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409569 - DX3 DC 2P C20 16KA - Legrand - DX3 DC 2P C20 16KA - Legrand - 0
409569 - DX3 DC 2P C20 16KA - Legrand
22,56 €
22,56 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 DC 2P C20 16KA - Legrand
22,56 €
KKK ja lisateave

DX3 DC 2P C20 16KA on BaltElec parim toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest pisidetailidele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused DX3 DC 2P C20 16KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise range nõudeid. Tootmises kasutatud komponendid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad pika ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 DC 2P C20 16KA kasutamist komplitseeritud ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 DC 2P C20 16KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 DC 2P C20 16KA välja töötamisel pöörati erilist tähelepanu turvaprobleemidele. Vastav rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on kaitstud täiendavate ohutusseadmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 DC 2P C20 16KA on loodud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged manualid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 DC 2P C20 16KA on levinud erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele tunnustest saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle optimaalseks ettevõtetele vajalikuks kes otsustavad käitatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 DC 2P C20 16KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 DC 2P C20 16KA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 DC 2P C20 16KA, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 DC 2P C20 16KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See kaasneb, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 DC 2P C20 16KA by Legrand on veatu ja tõhus lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne paigutamine ja remont ning lai teeninduspiirkond muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta vältimatta võimalust osta e-pood atraktiivse hinnaga DX3 DC 2P C20 16KA ja veenduda selle 22.56 € suures kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 DC 2P C20 16KA (409569) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 DC 2P C20 16KA peamised voorused?

    Toote tugevad plussid hõlmavad selle kõrget saavutust, püsivat kasutusiga ning vastavust nüüdisaegsetele turvalisus- ja standarditele. Seade eristub ka lihtsa kasutamise käepärasuse ja teenindamise vaatenurgast.

  • Millised on toote tehnoloogia kirjeldused?

    Seadme omaduste võivad mudelist sõltuvalt muutuma, kuid peamine fookus pööratakse DX3 võimalustele, tootlikkusele, elektrienergiale ja proportsioonidele. Täpsema andmed saamiseks jälgige toote tehnika dokumentatsiooni või näitajate juure.

  • Milliste ülesannetega saab DX3 DC 2P C20 16KA toime?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised tunnused defineerivad artiklit paralleelsetest mudelitest?

    DX3 DC 2P C20 16KA firmalt Legrand toob esile võistlejate ringis tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade rakendamisele ja vastavusele karmidele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest vastupidava valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 DC 2P C20 16KA maksumus ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Hinnaseis on 22.56 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle kauba puhul saada hinnaalandust. Registreeru meie postiteade, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas DX3 DC 2P C20 16KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, tehnikatootja annab tootele vastutuse garantii. Toote garantii tingimused võivad muutuma sõltuvalt brändist ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kaupade garantiikaardiga või küsida ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 DC 2P C20 16KA tarne?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise teid, sealhulgas kohaletoomist ja kauba vastu saamist meie asutusest. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus kajastavad teie regioonist ja kõige sobivama kauba saamise vormist.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada DX3 DC 2P C20 16KA?

    Teenindusaja pikendamiseks on essentsiaalne korrapäraselt läbi viia toote hooldus. Järgige valmistaja nõudmisi seadme hoolduseks ja korraldage vajalikke profülaktikat etteantud ajal.

  • Kas DX3 DC 2P C20 16KA on kohane integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, mehhanism on hästi integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb neist tõhusa lahenduse tootmisliinide koosolekuteks ja täiendamiseks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 DC 2P C20 16KA teiste Legrand komponentidega?

    Mehhanism on välja töötatud kohandatud ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand lahendustega ja komponentidega, mis annab kogu süsteemi mugava integreerimise ja töötamise. Sama tootja aparaatide kasutamine kiirendab ka teenindust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
22,56 €
22,56 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast