Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409566 - DX3 DC 2P C8 16KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409566 - DX3 DC 2P C8 16KA - Legrand - DX3 DC 2P C8 16KA - Legrand - 0
409566 - DX3 DC 2P C8 16KA - Legrand
25,77 €
25,77 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 DC 2P C8 16KA - Legrand
25,77 €
KKK ja lisateave

DX3 DC 2P C8 16KA on BaltElec ülim toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest osadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 DC 2P C8 16KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Koostamises kasutatud algosad ja läbimõeldud vormilahendus tagavad püsiva ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 DC 2P C8 16KA kasutamist tõsistes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 DC 2P C8 16KA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 DC 2P C8 16KA komplekteerimisel pöörati suurt tähelepanu turvalisuse aspektidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide, mis väldivad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3 DC 2P C8 16KA on kujundatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged õpetused ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 DC 2P C8 16KA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Arvestades selle eripäradest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle parimaks variandiks kes vajavad operatsioonis olevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 DC 2P C8 16KA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 DC 2P C8 16KA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 DC 2P C8 16KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 DC 2P C8 16KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See tähistab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 DC 2P C8 16KA by Legrand on stabiilne ja praktiline lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne monteerimine ja teenindus ning lai tööulatus muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta märkamata võimalust osta veebipood hea hinnaga DX3 DC 2P C8 16KA ja veenduda selle 25.77 € parandatud kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 DC 2P C8 16KA (409566) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 DC 2P C8 16KA peamised voorused?

    Toote olulised eelised hõlmavad selle kvaliteetset töövõimet, pikendatud elueaks ning vastavust uusimatele kaitse- ja kvaliteedi normidele. Seade eristub teistest ka intuitiivse kasutamise käepärasuse ja järelevalve arvestades.

  • Millised on toote seadme faktorid?

    Tehnilised tunnused võivad erinevates mudelites diferentseeruma, kuid prioriteet pööratakse DX3 operatsioonidele, energiakasutusele, elektrilise pinge ja välismõõtmetele. Täpsema selgituse saamiseks saage teada toote tehnika dokumentatsiooni või dokumendi juhiseid.

  • Milliste funktsioonidega saab DX3 DC 2P C8 16KA lahendab?

    Toode saab edukalt jagab selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised eripärad eristavad instrumenti asendustest?

    DX3 DC 2P C8 16KA firmalt Legrand tõstab esile rivaalide grupis tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste juurutamisele ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa nõuetele. See teeb sellest stabiilse valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 DC 2P C8 16KA väärtus ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Kogukulu on 25.77 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada soodushinnet. Telli meie postiteade, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas DX3 DC 2P C8 16KA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele vastutuse garantii. Tagatise tingimused võivad muutuma sõltuvalt brändist ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või saata ühendust meie klientide toega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 DC 2P C8 16KA kohalevedu?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba vastu saamist meie ladu. Saate tingimused ja maksumus sõltuvad teie regioonist ja valitud kauba omandamise moodusest.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 DC 2P C8 16KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on oluline korrapäraselt läbi viia tehniline hooldus. Kohandudes tootmisettevõtte ettekirjutusi seadme hooldamiseks ja viige läbi vajalikke ennetustööd ajastatud.

  • Kas DX3 DC 2P C8 16KA on võimekas integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, komplekt on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb nimetatud kompleksse lahenduse tehnoloogiliste renoveerimiseks ja kasvuks.

  • Kui hästi sobib DX3 DC 2P C8 16KA teiste Legrand seadmetega?

    Mehhanism on välja töötatud täielikku ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand komponentidega ja ühikutega, mis võimaldab kogu süsteemi kiire integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja vidinate kasutamine kiirendab ka uuendust ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
25,77 €
25,77 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast