Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409565 - DX3 DC 2P C6 16KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409565 - DX3 DC 2P C6 16KA - Legrand - DX3 DC 2P C6 16KA - Legrand - 0
409565 - DX3 DC 2P C6 16KA - Legrand
20,72 €
20,72 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 DC 2P C6 16KA - Legrand
20,72 €
KKK ja lisateave

DX3 DC 2P C6 16KA on BaltElec preemium toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest osadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 DC 2P C6 16KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Valmistamises kasutatud ressursid ja läbimõeldud disain tagavad pikema ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 DC 2P C6 16KA kasutamist ekstreemsetes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 DC 2P C6 16KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 DC 2P C6 16KA väljatöötamisel pöörati teravat tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 DC 2P C6 16KA on tehtud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged reeglid ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3 DC 2P C6 16KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Oma iseärasustele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle väga sobivaks lahenduseks ettevõtetele kes püüavad omandatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

DX3 DC 2P C6 16KA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 DC 2P C6 16KA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 DC 2P C6 16KA, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3 DC 2P C6 16KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See väidab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3 DC 2P C6 16KA by Legrand on veatu ja ressursisäästlik lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne paigutamine ja remont ning lai rakendusala muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta hüljamata võimalust osta veebipood atraktiivse hinnaga DX3 DC 2P C6 16KA ja veenduda selle 20.72 € parimas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 DC 2P C6 16KA (409565) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 DC 2P C6 16KA peamised tugisambad?

    Toote olulised eelised hõlmavad selle suurepärast efektiivsuse, võimendatud kasutamisaega ning vastavust tipptasemel kaitsemeetmete- ja kvaliteedi nõuetele. Seade torkab esile ka kergesti kasutatava kasutamise ja hooldamise poolest.

  • Millised on toote inseneri faktorid?

    Inseneri omaduste võivad mudeliti kõrvale kalduda, kuid tähtsus pööratakse DX3 operatsioonidele, jõule, elektrilise potentsiaali ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema teabe saamiseks jälgige toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või tutvustuse selgitusi.

  • Milliste rollidega saab DX3 DC 2P C6 16KA toime tulla?

    Toode saab edukalt jagab selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised aspektid eraldavad eksponenti asendusmudelitest?

    DX3 DC 2P C6 16KA firmalt Legrand on eristatav vastaste ringis tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste töölepanekule ja vastavusele täpsetele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 DC 2P C6 16KA hindumus ja kas allahindlused on võimalikud?

    Turuhind on 20.72 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada soodushinnet. Liitu meie uudiskiri, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 DC 2P C6 16KA-le kehtib kaitse?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele vastutuse garantii. Toote garantii tingimused võivad vajadusel erineda sõltuvalt kaubamärgiloost ja teatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või leida ühendust meie klientide toega, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 DC 2P C6 16KA transport?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise viisid, sealhulgas kulleriga toomist ja kauba vastuandmist meie ettevõttest. Saadetise tingimused ja maksumus sõltuvad teie elupiirkonnast ja kõige sobivama kauba omandamise variandist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 DC 2P C6 16KA?

    Eluaeg pikendamiseks on oluline pidevalt läbi viia instrumentaalne hooldus. Seadke esikohale valmistajafirma nõudmisi seadme hoolduseks ja teostage vajalikke ennetust sobival ajal.

  • Kas DX3 DC 2P C6 16KA on võimekas integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, vidin on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb siis sobiva lahenduse protsesside kasutuselevõtmiseks ja laiendamiseks.

  • Kui kuidas sobib DX3 DC 2P C6 16KA teiste Legrand aparaatidega?

    Seade on välja töötatud täiuslikku ühilduvust arvestades koos teiste Legrand mehhanismidega ja elementidega, mis pakub kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja seadmete kasutamine parandab ka uuendust ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
20,72 €
20,72 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast