Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409564 - DX3 DC 2P C4 16KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409564 - DX3 DC 2P C4 16KA - Legrand - DX3 DC 2P C4 16KA - Legrand - 0
409564 - DX3 DC 2P C4 16KA - Legrand
28,08 €
28,08 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 DC 2P C4 16KA - Legrand
28,08 €
KKK ja lisateave

DX3 DC 2P C4 16KA on BaltElec superior toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest detailidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja toimivust.

Peamised omadused DX3 DC 2P C4 16KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Tootmises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud välimus tagavad veniva ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 DC 2P C4 16KA kasutamist rasketel ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 DC 2P C4 16KA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 DC 2P C4 16KA kavandamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvalisuse teemadele. Kooskõla rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 DC 2P C4 16KA on arendatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged määrused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 DC 2P C4 16KA on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele omadustele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle kõige paremaks variandiks kes püüavad operatsioonis olevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 DC 2P C4 16KA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 DC 2P C4 16KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 DC 2P C4 16KA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 DC 2P C4 16KA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See viitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ökoloogiale.

DX3 DC 2P C4 16KA by Legrand on kindel ja tõhus lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne seadistamine ja hooldus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle parimaks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta unustamata võimalust osta BaltElec väärtusliku hinnaga DX3 DC 2P C4 16KA ja veenduda selle 28.08 € suures kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 DC 2P C4 16KA (409564) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 DC 2P C4 16KA peamised tugisambad?

    Toote olulised eelised hõlmavad selle suurt tõhusust, kestvat teenindusaega ning vastavust praegustele kaitse- ja kvaliteedistandarditele. Seade paistab teistest ka lihtsalt kasutatava kasutamise käepärasuse ja järelevalve vaatenurgast.

  • Millised on toote tootmistehnilised näitajad?

    Tehnilised indeksid võivad variatsioonide kaupa eristuma, kuid prioriteet pööratakse DX3 rakendustele, jõudlusele, toiteallika pinge ja proportsioonidele. Täpsema detailide saamiseks saage teada toote tehnoloogia dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni selgitusi.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3 DC 2P C4 16KA toimetada?

    Toode saab edukalt lahendab selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised iseloomulikud omadused teevad eriliseks eksponenti konkurentidest?

    DX3 DC 2P C4 16KA firmalt Legrand toob esile võistlejatega vahemikus tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste rakendamisele ja vastavusele tõsistele Euroopa kohustustele. See teeb sellest usaldusväärse valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 DC 2P C4 16KA hindumus ja kas soodustused on võimalikud?

    Kogukulu on 28.08 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnalangust. Käi registreerimas meie teadete leht, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 DC 2P C4 16KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, kaubatootja annab tootele tagatise võimaluse. Garantiitingimuste tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt kaubamärgiloost ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiiga või saada ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 DC 2P C4 16KA üleandmine?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba kättesaamist meie kauplusest. Kohalevedamise tingimused ja maksumus on seotud teie elukoha piirkonnast ja kõige sobivama kauba omandamise meetodist.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3 DC 2P C4 16KA?

    Eluea pikendamiseks on esmatähtis regulaarselt läbi viia spetsialiseeritud hooldus. Kohandudes tootmisettevõtte ettekirjutusi seadme korraldamiseks ja viige ellu vajalikke profülaktikat ajaliselt.

  • Kas DX3 DC 2P C4 16KA on sobiv integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, moodul on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb antud tõhusa lahenduse tootmisliinide koosolekuteks ja laiendamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 DC 2P C4 16KA teiste Legrand komponentidega?

    Tööstustooted on välja töötatud komplektset ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand mehhanismidega ja komplektidega, mis pakub kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja töökindluse. Sama tootja toodete kasutamine muudab lihtsamaks ka parandamise ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
28,08 €
28,08 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast