Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409563 - DX3 DC 2P C3 16KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409563 - DX3 DC 2P C3 16KA - Legrand - DX3 DC 2P C3 16KA - Legrand - 0
409563 - DX3 DC 2P C3 16KA - Legrand
28,08 €
28,08 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 DC 2P C3 16KA - Legrand
28,08 €
KKK ja lisateave

DX3 DC 2P C3 16KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest pisidetailidele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 DC 2P C3 16KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Ehitusel kasutatud substsantsid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad veniva ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 DC 2P C3 16KA kasutamist rasketes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 DC 2P C3 16KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 DC 2P C3 16KA välja mõtlemisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvaprobleemidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 DC 2P C3 16KA on kujundatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged manualid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3 DC 2P C3 16KA on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Tänu eripäradest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle täiuslikuks ettevõtete jaoks kes püüavad saavutada käitatavate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 DC 2P C3 16KA kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 DC 2P C3 16KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 DC 2P C3 16KA, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3 DC 2P C3 16KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See väidab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ümbrusele.

DX3 DC 2P C3 16KA by Legrand on veatu ja ressursisäästlik lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged seadme- omadused, lihtne installeerimine ja ekspluateerimine ning lai rakendusala muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta märkamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood konkurentsivõimelise hinnaga DX3 DC 2P C3 16KA ja veenduda selle 28.08 € kõrges kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 DC 2P C3 16KA (409563) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 DC 2P C3 16KA peamised positiivsed küljed?

    Toote esmaste tugipunktid hõlmavad selle silmapaistvat efektiivsuse, pikemat teenindusiga ning vastavust uusimatele ohutuse ja kvaliteedistandarditele. Seade on märkimisväärne ka kergesti kasutatava töötlemise ja teenindamise mõttes.

  • Millised on toote seadme iseloomustused?

    Tootmistehnilised näitajad võivad tüübit sõltuvalt erineda, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, mahutavusele, pingele ja gabariitidele. Täpsema selgituse saamiseks saage teada toote tehnika dokumentatsiooni või informatsiooni juhiseid.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 DC 2P C3 16KA suudab?

    Toode saab edukalt jagab selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised kvaliteedid defineerivad vahendit paralleelsetest mudelitest?

    DX3 DC 2P C3 16KA firmalt Legrand toob esile võistlejate seas tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste kasutamisele ja vastavusele karmidele Euroopa reeglitele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 DC 2P C3 16KA rahaline väärtus ja kas hinnaalennused on võimalikud?

    Turuhind on 28.08 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada diskontot. Liitu meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 DC 2P C3 16KA-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, varustaja annab tootele garantiitingimuse. Tagatise tingimused võivad varieeruda sõltuvalt kaubaliigist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või leida kontakti ühendust meie klienditoe teenusega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 DC 2P C3 16KA tarne?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba vastu võtmist meie poest. Jõudmise tingimused ja maksumus tuleneb teie elukohast ja valitud kauba omandamise metoodikast.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 DC 2P C3 16KA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on nõutav perioodiliselt läbi viia masina hooldus. Vastavalt tootefirma nõudmisi seadme hoolitsemiseks ja viige ellu vajalikke ennetustegevusi ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 DC 2P C3 16KA on suuteline integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, komplekt on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 viisidega. See teeb neist efektiivse lahenduse tehnoloogiliste koosolekuteks ja laiendamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 DC 2P C3 16KA teiste Legrand üksustega?

    Seade on välja töötatud ühtset ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand lahendustega ja elementidega, mis andev kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja korrektuse. Sama tootja aparaatide kasutamine soodustab ka jälgimist ja remonti.

Hiljuti vaadatud
28,08 €
28,08 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast