Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409562 - DX3 DC 2P C2 16KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409562 - DX3 DC 2P C2 16KA - Legrand - DX3 DC 2P C2 16KA - Legrand - 0
409562 - DX3 DC 2P C2 16KA - Legrand
28,08 €
28,08 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 DC 2P C2 16KA - Legrand
28,08 €
KKK ja lisateave

DX3 DC 2P C2 16KA on BaltElec tipptasemel toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest osadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja töökust.

Peamised omadused DX3 DC 2P C2 16KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud kujundus tagavad eluea ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 DC 2P C2 16KA kasutamist ekstreemsetes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 DC 2P C2 16KA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 DC 2P C2 16KA disainimisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutusküsimustele. Kooskõla rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide, mis väldivad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 DC 2P C2 16KA on planeeritud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged juhised ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 DC 2P C2 16KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Tänu omaseid jooni saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle ideaalseks ettevõtete jaoks kes tahavad juurutatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3 DC 2P C2 16KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 DC 2P C2 16KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 DC 2P C2 16KA, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 DC 2P C2 16KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See väidab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 DC 2P C2 16KA by Legrand on soliidne ja tõhus lahendus DX3 tegijatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne asetamine ja korraldus ning lai rakendusala muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikapood väärtusliku hinnaga DX3 DC 2P C2 16KA ja veenduda selle 28.08 € parandatud kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 DC 2P C2 16KA (409562) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 DC 2P C2 16KA peamised tugevused?

    Toote kaalukad kasu hõlmavad selle parimat töövõimet, pikendatud kasutusiga ning vastavust uusimatele kaitse- ja kvaliteetnormidele. Seade torkab esile ka lihtsalt kasutatava hoolduse hõlbustamise ja järelevalve seisukohast.

  • Millised on toote tootmistehnilised spetsifikatsioonid?

    Tehnoloogia omadused võivad mudeliti kõrvale kalduda, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 võimekusele, energiatarbele, toitepinge ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema detailide saamiseks kontrollige toote tehnilise dokumentatsiooni või näitajate esitlust.

  • Milliste rollidega saab DX3 DC 2P C2 16KA toime tulla?

    Toode saab edukalt saavutada selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt elluviimiseks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised omadused defineerivad eksponaati alternatiividest?

    DX3 DC 2P C2 16KA firmalt Legrand torkab silma teis(t)e tootjate grupis tänu silmapaistvale koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide kasutamisele ja vastavusele täituvatele Euroopa standarditele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 DC 2P C2 16KA kulu ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Turuhind on 28.08 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada hinnaalandust. Liitu meie infokiri, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 DC 2P C2 16KA-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, varustustootja annab tootele kvaliteedigaranti. Toote garantii tingimused võivad erinev olla sõltuvalt kaubamärgist ja teatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või leida ühendust meie klienditoega, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 DC 2P C2 16KA jõudmine?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba vastu võtmist meie pood. Jõudmise tingimused ja maksumus kajastavad teie elukohast ja eelistatud kauba omandamise süsteemist.

  • Kuidas õigesti hooldada DX3 DC 2P C2 16KA?

    Tööea pikendamiseks on oluline järjepidevalt läbi viia instrumentaalne hooldus. Teostades valmistusettevõtte juhendit seadme korraldamiseks ja sooritage vajalikke profülaktikat ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 DC 2P C2 16KA on antud integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, masin on kiiresti integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 parameetritega. See teeb sellise lihtsa lahenduse tootmisliinide renoveerimiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 DC 2P C2 16KA teiste Legrand üksustega?

    Aparaat on välja töötatud ühtset ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand lahendustega ja elementidega, mis kindlustab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja kindluse. Sama tootja mehhanismide kasutamine parandab ka kontrolli ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
28,08 €
28,08 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast