Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409561 - DX3 DC 2P C1.6 16KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409561 - DX3 DC 2P C1.6 16KA - Legrand - DX3 DC 2P C1.6 16KA - Legrand - 0
409561 - DX3 DC 2P C1.6 16KA - Legrand
28,08 €
28,08 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 DC 2P C1.6 16KA - Legrand
28,08 €
KKK ja lisateave

DX3 DC 2P C1.6 16KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest elementidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 DC 2P C1.6 16KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Valmimises kasutatud substraadid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad veniva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 DC 2P C1.6 16KA kasutamist rasket ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 DC 2P C1.6 16KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 DC 2P C1.6 16KA kavandamisel pöörati teravat tähelepanu ohutusküsimustele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 DC 2P C1.6 16KA on planeeritud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged korraldused ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 DC 2P C1.6 16KA on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Arvestades selle eripäradest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle täiuslikuks ettevõtetele kes püüavad kasutuses olevate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 DC 2P C1.6 16KA kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 DC 2P C1.6 16KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 DC 2P C1.6 16KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 DC 2P C1.6 16KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See väidab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka keskkonnale.

DX3 DC 2P C1.6 16KA by Legrand on usaldusväärne ja efektiivne lahendus DX3 praktikutele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne ülespanek ja korraldus ning lai otstarve muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikapood soodsaima hinnaga DX3 DC 2P C1.6 16KA ja veenduda selle 28.08 € ülimalt heas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 DC 2P C1.6 16KA (409561) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 DC 2P C1.6 16KA peamised tugevused?

    Toote põhilised toetused hõlmavad selle kõrget efektiivsust, kauakestvat kasutuskestvust ning vastavust praegustele usaldusväärsuse- ja kvaliteedi nõuetele. Seade on erinev ka intuitiivse kasutamise käepärasuse ja hooldamise läbi.

  • Millised on toote inseneri spetsifikatsioonid?

    Spetsifikatsioonid indeksid võivad variatsioonide kaupa muutuda, kuid fookus pööratakse DX3 omadustele, energiakasutusele, elektrivoolule ja ruumilistele parameetritele. Täpsema info saamiseks otsige toote seadme dokumentatsiooni või tutvustuse esitlust.

  • Milliste tööülesannetega saab DX3 DC 2P C1.6 16KA suudab?

    Toode saab edukalt hakkama selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised kvaliteedid eristavad vahendit alternatiividest?

    DX3 DC 2P C1.6 16KA firmalt Legrand on märgatav sarnaste toodete raames tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste rakendamisele ja vastavusele täituvatele Euroopa direktiividele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 DC 2P C1.6 16KA kulu ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Hinnakujundus on 28.08 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada hinnaalandust. Käi registreerimisel meie postiteade, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 DC 2P C1.6 16KA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, varustaja annab tootele vastutuse garantii. Kvaliteedi garantii tingimused võivad muutuda sõltuvalt tootemargist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või konsulteerida ühendust meie kliendisuhetega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 DC 2P C1.6 16KA kohalevedu?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kullerteenust ja kauba vastuandmist meie müügipunktist. Saate tingimused ja maksumus on määratud teie kohast ja väljavalitud kauba omastamise viisist.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada DX3 DC 2P C1.6 16KA?

    Eluea pikendamiseks on vajalik järjepidevalt läbi viia tehniline hooldus. Pidage kinni valmistusettevõtte ettekirjutusi seadme käsitlemiseks ja sooritage vajalikke ennetavaid toiminguid õigel ajal.

  • Kas DX3 DC 2P C1.6 16KA on suuteline integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, üksus on mugavalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 eeskirjadega. See teeb nimetatud efektiivse lahenduse tootmisliini renoveerimiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3 DC 2P C1.6 16KA teiste Legrand seadmetega?

    Seade on välja töötatud täielikku ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand vidinatega ja elementidega, mis loob kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja komponentide kasutamine soodustab ka kontrolli ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
28,08 €
28,08 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast