Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409560 - DX3 DC 2P C1 16KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409560 - DX3 DC 2P C1 16KA - Legrand - DX3 DC 2P C1 16KA - Legrand - 0
409560 - DX3 DC 2P C1 16KA - Legrand
28,08 €
28,08 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 DC 2P C1 16KA - Legrand
28,08 €
KKK ja lisateave

DX3 DC 2P C1 16KA on BaltElec tipptasemel toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest komponentidele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 DC 2P C1 16KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise range nõudeid. Ehitusel kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad pika ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 DC 2P C1 16KA kasutamist rasketes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 DC 2P C1 16KA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 DC 2P C1 16KA arendamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3 DC 2P C1 16KA on planeeritud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged määrused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 DC 2P C1 16KA on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse tunnustest saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle soodsaks ettevõtete valikuks kes vajavad operatsioonis olevate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 DC 2P C1 16KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 DC 2P C1 16KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 DC 2P C1 16KA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 DC 2P C1 16KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See näitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka keskkonnale.

DX3 DC 2P C1 16KA by Legrand on soliidne ja võimas lahendus DX3 praktikutele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne installeerimine ja remont ning lai rakendusvõimalus muudavad selle parimaks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikakeskus atraktiivse hinnaga DX3 DC 2P C1 16KA ja veenduda selle 28.08 € suures kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 DC 2P C1 16KA (409560) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 DC 2P C1 16KA peamised positiivsed küljed?

    Toote olulised tugipunktid hõlmavad selle suurepärast saavutust, võimendatud kasutuskestvust ning vastavust tänapäevastele turvameetmete- ja normatiividele. Seade paistab silma ka lihtsa kasutamise käepärasuse ja remondi seisukohast.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid spetsifikatsioonid?

    Inseneri faktorid võivad erinevates mudelites muutuda, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 võimekusele, võimsusele, elektrilise potentsiaali ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema info saamiseks tutvuge toote tehnilise dokumentatsiooni või näitajate sisu.

  • Milliste kohustustega saab DX3 DC 2P C1 16KA toimetada?

    Toode saab edukalt suudab selliste ülesannete nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised omadusjooned panevad silma paistma objekti asendusmudelitest?

    DX3 DC 2P C1 16KA firmalt Legrand torkab silma sarnaste toodete piirkonnas tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate rakendamisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 DC 2P C1 16KA tasu ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Hinnatase on 28.08 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada soodustust. Lisa tellimus meie infokiri, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3 DC 2P C1 16KA-le kehtib kaitse?

    Jah, varustustootja annab tootele tagatise. Garantiitingimuste tingimused võivad erineda sõltuvalt tootemargist ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või küsida ühendust meie klienditoe teenusega, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 DC 2P C1 16KA edastamine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba omaksvõttu meie müügikohast. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus muutuvad teie elupiirkonnast ja eelistatud kauba omandamise korrast.

  • Kuidas õigesti hooldada DX3 DC 2P C1 16KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on tähtis korrapäraselt läbi viia seadme hooldus. Vastavalt valmistusettevõtte eeskirju seadme hooldamiseks ja korraldage vajalikke ennetavaid toiminguid õigeaegselt.

  • Kas DX3 DC 2P C1 16KA on antud integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, moodul on vaevata integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb neist kompleksse lahenduse tootmisliinide moderniseerimiseks ja täiendamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3 DC 2P C1 16KA teiste Legrand seadmetega?

    Komplekt on välja töötatud täielikku ühilduvust märgates koos teiste Legrand toodete ja elementidega, mis kinnitab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja võimaluste kasutamine parandab ka teenindust ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
28,08 €
28,08 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast