Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409559 - DX3 DC 2P C0.5 16KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409559 - DX3 DC 2P C0.5 16KA - Legrand - DX3 DC 2P C0.5 16KA - Legrand - 0
409559 - DX3 DC 2P C0.5 16KA - Legrand
28,08 €
28,08 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 DC 2P C0.5 16KA - Legrand
28,08 €
KKK ja lisateave

DX3 DC 2P C0.5 16KA on BaltElec superior toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest väikestele asjadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 DC 2P C0.5 16KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Ehitusel kasutatud substraadid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad püsiva ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 DC 2P C0.5 16KA kasutamist keerulistes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 DC 2P C0.5 16KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 DC 2P C0.5 16KA välja arendamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3 DC 2P C0.5 16KA on ehitatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged korraldused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 DC 2P C0.5 16KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Tänu eripäradest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle kõige sobivamaks variandiks kes planeerivad integreeritavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 DC 2P C0.5 16KA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 DC 2P C0.5 16KA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 DC 2P C0.5 16KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 DC 2P C0.5 16KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See kinnitab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3 DC 2P C0.5 16KA by Legrand on tõhus ja praktiline lahendus DX3 töötajatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne asetamine ja ülevaatus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta hüljamata võimalust osta online-pood soodsaima hinnaga DX3 DC 2P C0.5 16KA ja veenduda selle 28.08 € kõrges kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 DC 2P C0.5 16KA (409559) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 DC 2P C0.5 16KA peamised tugevused?

    Toote olulised positiivsed küljed hõlmavad selle ülimat efektiivsuse, kestvat kasutamisaega ning vastavust kaasaegsetele kaitsemeetmete- ja kvaliteedi normidele. Seade paistab teistest ka kergesti kasutatava hooldamise ja teenindamise seisukohast.

  • Millised on toote tehnoloogia omadused?

    Tehniliste omaduste võivad klassides kõrvale kalduda, kuid peamine fookus pööratakse DX3 funktsionaalsusele, võimekusele, elektrivõrgule ja füüsilisele ulatusele. Täpsema teabe saamiseks kontrollige toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või näitajate andmeid.

  • Milliste ülesannete saab DX3 DC 2P C0.5 16KA toime?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised erilised tunnused iseloomustavad vahendit võrreldavatest toodetest?

    DX3 DC 2P C0.5 16KA firmalt Legrand toob esile vastasleeri grupis tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste töölepanekule ja vastavusele täpsetele Euroopa nõuetele. See teeb sellest vastupidava valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 DC 2P C0.5 16KA tasu ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Kogukulu on 28.08 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada hinnasoodustust. Käi registreerimas meie postiteade, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 DC 2P C0.5 16KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele tagatise. Garantiitingimuste tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt tootemargist ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või ühendust otsida ühendust meie klientide toega, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 DC 2P C0.5 16KA kättetoimetamine?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba omaksvõttu meie müügikohast. Edastamise tingimused ja maksumus tuleneb teie elukohast ja kõige sobivama kauba omastamise vormist.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada DX3 DC 2P C0.5 16KA?

    Tööea pikendamiseks on väga tähtis püsivalt läbi viia masina hooldus. Vastavalt tootefirma soovitusi seadme hoolduse läbiviimiseks ja sooritage vajalikke profülaktikat ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3 DC 2P C0.5 16KA on suuteline integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, seade on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 viisidega. See teeb nimetatud sobiva lahenduse tootmissektori arendamiseks ja laiendamiseks.

  • Kui rahuldavalt sobib DX3 DC 2P C0.5 16KA teiste Legrand vidinatega?

    Aparaat on välja töötatud komplektset ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand mehhanismidega ja seadmete osadega, mis kindlustab kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja korrektuse. Sama tootja vidinate kasutamine soodustab ka uuendust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
28,08 €
28,08 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast