Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409495 - DX3 MCB 3P D6 10000A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409495 - DX3 MCB 3P D6 10000A - Legrand - DX3 MCB 3P D6 10000A - Legrand - 0
409495 - DX3 MCB 3P D6 10000A - Legrand
30,38 €
30,38 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 MCB 3P D6 10000A - Legrand
30,38 €
KKK ja lisateave

DX3 MCB 3P D6 10000A on BaltElec eliit toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest väikestele asjadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja töökust.

Peamised omadused DX3 MCB 3P D6 10000A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Tootmises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad ajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 MCB 3P D6 10000A kasutamist tõsistes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 MCB 3P D6 10000A tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 MCB 3P D6 10000A välja arendamisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusnõuetele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate turvasüsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 MCB 3P D6 10000A on arendatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged korraldused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 MCB 3P D6 10000A on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete spetsifikatsioonidele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle soodsaks ettevõtetele kes tahavad olemasolevate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 MCB 3P D6 10000A kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 MCB 3P D6 10000A on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 MCB 3P D6 10000A, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 MCB 3P D6 10000A vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See viitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka maailmale.

DX3 MCB 3P D6 10000A by Legrand on kvaliteetne ja kasulik lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne asetamine ja hooldus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta kaotamata võimalust osta BaltElec konkurentsivõimelise hinnaga DX3 MCB 3P D6 10000A ja veenduda selle 30.38 € usaldusväärses kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 MCB 3P D6 10000A (409495) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 MCB 3P D6 10000A peamised tugipunktid?

    Toote kaalukad positiivsed aspektid hõlmavad selle parimat toimimist, pikemat elutsüklit ning vastavust praegustele kaitsemeetmete- ja kvaliteedi normidele. Seade torkab esile ka kergesti kasutatava käsitlemise ja hooldamise lihtsuse vaatenurgast.

  • Millised on toote tehnoloogia omadused?

    Tootmistehnilised faktorid võivad klassides muutuda, kuid peamine fookus pööratakse DX3 omadustele, efektiivsusele, elektrienergiale ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks konsulteerige toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või analüüsi juhiseid.

  • Milliste funktsioonidega saab DX3 MCB 3P D6 10000A hakkama?

    Toode saab edukalt suudab selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes majandusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised tunnused teevad unikaalseks objekti sarnastest toodetest?

    DX3 MCB 3P D6 10000A firmalt Legrand paistab võistlejatega seas tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste kasutusel ja vastavusele kohustuslikele Euroopa direktiividele. See teeb sellest vastupidava omadusega valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 MCB 3P D6 10000A rahaline väärtus ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Hinnakujundus on 30.38 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada sooduspakkumist. Pane ennast kirja meie uudisinfo, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas DX3 MCB 3P D6 10000A-le kehtib vastutus?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele garantii. Garantii tingimused võivad kõikuda sõltuvalt tootemargist ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või leida ühendust meie kliendihooldusega, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 MCB 3P D6 10000A edastamine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba vastuvõtmist meie müügipunktist. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on määratud teie elukohast ja eelistatud kauba saamise viisist.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 MCB 3P D6 10000A?

    Kasutamisaja pikendamiseks on esmatähtis perioodiliselt läbi viia spetsialiseeritud hooldus. Teostades valmistusfirma soovitusi seadme hoolduseks ja viige läbi vajalikke ennetustöid etteantud ajal.

  • Kas DX3 MCB 3P D6 10000A on suuteline integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, üksus on mugavalt integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb sellest lihtsa lahenduse protsesside parandamiseks ja kohandamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3 MCB 3P D6 10000A teiste Legrand üksustega?

    Toode on välja töötatud kohandatud ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand komplektidega ja sektori osadega, mis pakub kogu süsteemi sujuva integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja võimaluste kasutamine kehtestab ka kontrolli ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
30,38 €
30,38 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast