Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

407741 - DX3 1P+NR C13 6000A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
407741 - DX3 1P+NR C13 6000A - Legrand - DX3 1P+NR C13 6000A - Legrand - 0
407741 - DX3 1P+NR C13 6000A - Legrand
15,20 €
15,20 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P+NR C13 6000A - Legrand
15,20 €
KKK ja lisateave

DX3 1P+NR C13 6000A on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest pisiasjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 1P+NR C13 6000A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise range nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad pikema ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 1P+NR C13 6000A kasutamist rasket ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P+NR C13 6000A tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P+NR C13 6000A välja arendamisel pöörati hoolikat tähelepanu turvalisuse teemadele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3 1P+NR C13 6000A on planeeritud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged juhised ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 1P+NR C13 6000A on populaarne erinevates tööstusharudes. Arvestades selle omadustest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle ideaalseks lahenduseks kes püüavad omandatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 1P+NR C13 6000A kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P+NR C13 6000A on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P+NR C13 6000A, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. DX3 1P+NR C13 6000A vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See kaasneb, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 1P+NR C13 6000A by Legrand on soliidne ja praktiline lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne paigaldamine ja järelevalve ning lai tööulatus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood soodsaima hinnaga DX3 1P+NR C13 6000A ja veenduda selle 15.20 € suures kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P+NR C13 6000A (407741) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P+NR C13 6000A peamised plussid?

    Toote peamised positiivsed aspektid hõlmavad selle suurt saavutust, venitatud teenindusaega ning vastavust tänapäevastele usaldusväärsuse- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade erineb ka sõbraliku töökindluse ja teenindamise lähtudes.

  • Millised on toote inseneri näitajad?

    Spetsifikatsioonid tunnused võivad erinevates mudelites olla erinevad, kuid tähtsus pööratakse DX3 võimalustele, energiakasutusele, elektrivõrgule ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks pöörduge toote tehnika dokumentatsiooni või tutvustuse poole.

  • Milliste toimingutega saab DX3 1P+NR C13 6000A toime?

    Toode saab edukalt hakkama selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised kvaliteedid teevad unikaalseks eset konkurentidest?

    DX3 1P+NR C13 6000A firmalt Legrand torkab silma rivaalide hulgas tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste teostamisele ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa standarditele. See teeb sellest vastupidava omadusega valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P+NR C13 6000A summa ja kas soodustused on võimalikud?

    Rahakulu on 15.20 €. Meie internetipoes korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada allahindlust. Telli meie infokiri, et olla kursis kõigi hinnasoodustustega.

  • Kas DX3 1P+NR C13 6000A-le kehtib garantiiaeg?

    Jah, toote valmistaja annab tootele garantii. Kaitse tingimused võivad muutuma sõltuvalt tootemargist ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või saata ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P+NR C13 6000A saadetis?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba vastuvõttu meie kauplusest. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus muutuvad teie piirkonnast ja valitu kauba omastamise meetodist.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 1P+NR C13 6000A?

    Kasutamisaja pikendamiseks on essentsiaalne regulaarse ajavahemiku järgi läbi viia spetsialiseeritud hooldus. Vastavalt tootmisettevõtte ettekirjutusi seadme hooldamise protsessiks ja sooritage vajalikke ennetavaid toiminguid ettemääratud ajal.

  • Kas DX3 1P+NR C13 6000A on võimalik integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, instrument on kiiresti integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb neist mugava lahenduse tehnoloogiliste täiustamiseks ja suurendamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3 1P+NR C13 6000A teiste Legrand üksustega?

    Mehhanism on välja töötatud täpset ühilduvust arvestades koos teiste Legrand üksustega ja komponentidega, mis kindlustab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja toimimise. Sama tootja aparaatide kasutamine aitab ka uuendust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
15,20 €
15,20 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast