Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

407295 - DX3 MCB 6000 3P C40 - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
407295 - DX3 MCB 6000 3P C40 - Legrand - DX3 MCB 6000 3P C40 - Legrand - 0
407295 - DX3 MCB 6000 3P C40 - Legrand
56,09 €
56,09 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 MCB 6000 3P C40 - Legrand
56,09 €
KKK ja lisateave

DX3 MCB 6000 3P C40 on BaltElec esmaklassiline toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest pisidetailidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 MCB 6000 3P C40

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Ehitusel kasutatud substsantsid ja läbimõeldud välimus tagavad püsiva ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 MCB 6000 3P C40 kasutamist keerulistes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 MCB 6000 3P C40 tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 MCB 6000 3P C40 välja mõtlemisel pöörati õigeaegset tähelepanu ohutusküsimustele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 MCB 6000 3P C40 on planeeritud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged manualid ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 MCB 6000 3P C40 on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse eripäradele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle optimaalseks valikuks kes püüavad saavutada olemasolevate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 MCB 6000 3P C40 kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 MCB 6000 3P C40 on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 MCB 6000 3P C40, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 MCB 6000 3P C40 vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See kinnitab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 MCB 6000 3P C40 by Legrand on soliidne ja ressursisäästlik lahendus DX3 praktikutele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne paigutamine ja korraldus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta online-pood mõistliku hinnaga DX3 MCB 6000 3P C40 ja veenduda selle 56.09 € parandatud kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 MCB 6000 3P C40 (407295) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 MCB 6000 3P C40 peamised eelised?

    Toote tugevad tugevused hõlmavad selle parimat efektiivsust, pikaajalist teenindusaega ning vastavust tänapäevastele usaldusväärsuse- ja normatiividele. Seade paistab silma ka lihtsa töötlemise ja korrashoiu võrdluses.

  • Millised on toote tehnoloogilised kirjeldused?

    Inseneri iseloomustused võivad seeriati erinevalt varieeruda, kuid fookus pööratakse DX3 võimalustele, tootmisvõimele, pingetegurile ja ruumilistele parameetritele. Täpsema arvustuse saamiseks saage teada toote tehnoloogia dokumentatsiooni või andmestiku avaldust.

  • Milliste tööülesannetega saab DX3 MCB 6000 3P C40 toime?

    Toode saab edukalt saavutada selliste ülesannete nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööprotsessid.

  • Millised eripärad tõstavad esiplaanile eksponaati asendustest?

    DX3 MCB 6000 3P C40 firmalt Legrand tõuseb esile vastaste rühmas tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite integreerimisele ja vastavusele täituvatele Euroopa kohustustele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 MCB 6000 3P C40 hindumus ja kas diskontod on võimalikud?

    Maksumus on 56.09 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnasoodust. Telli end meie infokiri, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3 MCB 6000 3P C40-le kehtib garantiiaeg?

    Jah, tehnikatootja annab tootele kaupade garantii. Kvaliteedigaranti tingimused võivad erineda sõltuvalt tootemargist ja teatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või ühendust otsida ühendust meie klienditoega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 MCB 6000 3P C40 jõudmine?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba läbivaatamist meie müügipunktist. Kohalevedamise tingimused ja maksumus on seotud teie kohast ja välja valitud kauba sissevõtmise meetodist.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3 MCB 6000 3P C40?

    Tööea pikendamiseks on väga tähtis regulaarselt läbi viia toote hooldus. Teostades vastavalt valmistajafirma juhiseid seadme käsitlemiseks ja sooritage vajalikke ennetavaid toiminguid ajaliselt.

  • Kas DX3 MCB 6000 3P C40 suudab integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, komplekt on vaevata integreeritav olemasolevatesse seadmetesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb sellest kompleksse lahenduse tootmisliinide kasutuselevõtmiseks ja suurendamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 MCB 6000 3P C40 teiste Legrand komplektidega?

    Kaup on välja töötatud täpset ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand toodete ja lisaosadega, mis loob kogu süsteemi mugava integreerimise ja töötamise. Sama tootja komplektide kasutamine võimaldab ka remondi ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
56,09 €
56,09 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast