Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406547 - DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406547 - DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A - Legrand - DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A - Legrand - 0
406547 - DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A - Legrand
112,16 €
112,16 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A - Legrand
112,16 €
KKK ja lisateave

DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A on BaltElec parim toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest pisidetailidele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja toimivust.

Peamised omadused DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Tehases kasutatud algosad ja läbimõeldud välimus tagavad eluea ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A kasutamist tõsistes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A disainimisel pöörati hoolikat tähelepanu turvalisuse teemadele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A on planeeritud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged suunised ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Arvestades omaseid jooni saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle optimaalseks ettevõtete valikuks kes tahavad käitatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See kaasneb, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka ümbrusele.

DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A by Legrand on stabiilne ja kasulik lahendus DX3 tegijatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne monteerimine ja ülevaatus ning lai tööulatus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta kaotamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood soodsaima hinnaga DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A ja veenduda selle 112.16 € garanteeritud kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 ON KAUGLÜLITUS 4P 125A (406547) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
112,16 €
112,16 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast