Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406539 - DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406539 - DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A - Legrand - DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A - Legrand - 0
406539 - DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A - Legrand
138,63 €
138,63 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A - Legrand
138,63 €
KKK ja lisateave

DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A on BaltElec ülim toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest komponentidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja töökust.

Peamised omadused DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud ainet ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad pika ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A kasutamist raskeid ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A arendamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse teemadele. Vastavus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A on väljatöötatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged juhised ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele tunnustest saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle õigeks ettevõtete jaoks kes püüavad saavutada kasutatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See tähistab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka loodusele.

DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A by Legrand on kvaliteetne ja tulus lahendus DX3 praktikutele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne ülespanek ja hooldus ning lai kasutusala muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikaseadmete pood atraktiivse hinnaga DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A ja veenduda selle 138.63 € suures kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 ON KAUGJUHTIMISPULDI 3P 125A (406539) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
138,63 €
138,63 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast