Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406538 - DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406538 - DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A - Legrand - DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A - Legrand - 0
406538 - DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A - Legrand
150,09 €
150,09 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A - Legrand
150,09 €
KKK ja lisateave

DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A on BaltElec parim toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest elementidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Produktsioonis kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad püsiva ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A kasutamist tõsistes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A välja töötamisel pöörati suurt tähelepanu ohutusnõuetele. Vastav rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A on planeeritud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged õpetused ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A on populaarne erinevates tööstusharudes. Tänu tunnustest saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle kõige sobivamaks otsuseks kes püüavad saavutada olemasolevate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See osutab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka loodusele.

DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A by Legrand on kindel ja toimiv lahendus DX3 tundjatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne monteerimine ja hooldus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta unustamata võimalust osta interneti kauplus taskukohase hinnaga DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A ja veenduda selle 150.09 € usaldusväärses kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 ON KAUGVÄLJALÜLITUS 3P 100A (406538) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
150,09 €
150,09 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast