Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406535 - DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406535 - DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A - Legrand - DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A - Legrand - 0
406535 - DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A - Legrand
17,94 €
17,94 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A - Legrand
17,94 €
KKK ja lisateave

DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A on BaltElec eliit toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest elementidele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja toimivust.

Peamised omadused DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud välimus tagavad ajalise ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A kasutamist äärmuslikes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A komplekteerimisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvaküsimustele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A on loodud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged manualid ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Arvestades iseärasustele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle optimaalseks ettevõtete valikuks kes otsivad operatsioonis olevate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See väidab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka ökoloogiale.

DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A by Legrand on tõestatud ja tõhus lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne paigutamine ja ekspluateerimine ning lai otstarve muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta soovimata võimalust osta veebipood soodsaimaga hinnaga DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A ja veenduda selle 17.94 € garanteeritud kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 ON KAUGJUHITAV 3P 40A (406535) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
17,94 €
17,94 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast